Jandarmeria Română, criticată dur pe Facebook pentru folosirea sintagmei „familie tradițională”. Cei mai vehemenți au fost apărătorii homosexualilor

Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ștefan, administratorii paginii de Facebook a Jandarmeriei Române au postat o poză care prezenta „o familie tradițională din cadrul M.A.I.”.

Mesajul a stârnit controverse în mediul online din cauza folosirii adjectivului „tradițională”, foarte vehiculat în cadrul dezbaterii cu privire la definiția familiei.
Cei mai vehemenți critici au fost apărătorii homosexualilor, care au postat mesaje foarte dure la adresa instituției, ceea ce a făcut ca administratorii paginii să fie nevoiți să șteargă anumite postări.

„Abia investisem ceva încredere în voi și în potențialul vostru de a fi elementul civilizat în marea de canalii care ne sufocă. V-a mâncat mâna pe tastatură, nu v-ați abținut de la un cuvânt care, pentru zilele oribile pe care le trăim, are o conotație infectă”, a scris Andreea Ioana.

Citiți și:  Pățania unui JANDARM la cortul COVID-19: "S-a trezit Vasile, un moșneag îmbibat bine în alcool, să se ducă la spitalul județean să se testeze de coronavirus"

„Absolut rușinoasă alegerea de a discrimina familiile monoparentale sau formate din părinți de același sex”, a scris Alexandra Chirea.

„Neașteptat de nepotrivit, tocmai în ajunul sărbătorilor, să nu vă așteptați la laude pentru așa ceva, dezamăgitor, dați dovadă de o vădită mentalitate învechită care nu vă face cinste”, a scris Filip Liviu Bocșe.

Iată mesajul postat de Jandarmerie:
„Așa arată o familie tradițională din cadrul M.A.I.

Ovidiu, subofițer în cadrul Jandarmeriei și soția sa Irina, agent principal de Poliție, și-au petrecut Crăciunul în familie, spre marea bucurie a copiilor lor: Ștefan, Dimitrie și Ecaterina.

Jandarmeria Română urează un călduros ,,La mulți ani” băiețelului lor dar și tuturor celor care îi poartă numele Sfântului Ștefan”. – Sursa: Buciumul.ro

Citiți și:  Pedofilii se transformă în „persoane atrase de minori”. YouTube, Twitter și Instagram le fac propagandă pentru că nu sunt „rasiști”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

6 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile