“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

Iresponsabilitate si TUPEU de POLITIST INTERLOP. Cum şi-a pus fiica de 14 ani să-i conducă maşina în timpul unei ACTIUNI INTERLOPE

Un poliţist de frontieră din judeţul Vaslui şi-a încurajat fiica în vârstă de 14 ani să-i conducă o maşină de teren mai mulţi kilometri, în timp ce el se afla în dreapta. Fapta a fost descoperită de procurori în timp ce îl anchetau pe poliţist pentru orchestrarea unor atacuri de tip mafiot.

Poliţistul de frontieră Marius Aurelian Profiri, din oraşul vasluian Murgeni, a fost arestat pe 8 mai 2017, sub acuzaţia de distrugere prin incendiere. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au reuşit să demonstreze implicarea agentului Marius Aurelian Profiri într-unul dintre incendiile devastatoare care, anul trecut, au instituit teroarea în oraşul vasluian, dispunând trimiterea sa în judecată în stare de arest preventiv.

În urma cercetărilor desfăşurate, procurorii au descoperit că poliţistul de frontieră nu doar că avea abilităţi infracţionale, ci dădea dovadă de iresponsabilitate expunându-şi propriul copil la pericole. În rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea în judecată a poliţistului de frontieră se precizează că acesta şi-a îndemnat fiica, o minoră de 14 ani, să-i conducă autovehiculul, o maşină de teren, marca Mitsubishi pe câmpurile din apropierea oraşului. De altfel, chiar în ziua în care a provocat incendiul devastator, maşina de teren era condusă de minora de 14 ani.

”Inculpatul a plecat din oraş Murgeni împreuna cu fiica sa, I. Ş., în vârstă de 14 ani şi cu un prieten pe nume Eni Miluţă, pe care l-a lăsat în satul Raiu, după care şi-a continuat drumul spre stână, mergând pe drumurile de exploatare agricolă. Atât din declaraţia numitului Profiri Marius Aurelian, cât şi din declaraţia minorei P. I. Ş., a rezultat că pe drumurile de exploatare agricolă autoturismul a fost condus de către fiica sa. Când a ajuns în dreptul suprafeţei de teren cultivate cu grâu aparţinând S.C. Cazagro S.R.L., inculpatul Profiri Marius Aurelian i-a solicitat fiicei sale să oprească autoturismul pentru a-şi satisface nevoile fiziologice, a coborât din autoturism, a mers în lateralul acestuia, a dat foc la un mănunchi de spice de grâu, iar dupa ce focul a început să se extindă a urcat în autoturism şi s-a deplasat la stână”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Le-a cerut ciobanilor să incendieze lanul cu grâu al rivalului

Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră deţine o stână situată în apropierea oraşului Murgeni, în punctul denumit popular „Oiţa”, în apropierea fermei de animale a omului de afaceri Eduard Cazacu, cu care se afla în conflict de mai mulţi ani din cauza unor litigii privind anumite suprafeţe de teren. În perioada 2014 – martie 2017, la stâna poliţistului de frontieră au lucrat doi ciobani. Aceştia au declarat anchetatorilor că la începutul lunii iulie 2016, Profiri le-a cerut ”să dea foc culturilor de grâu aparţinând vătămatului Cazacu Eduard, cu scopul de a se răzbuna pe acesta şi pentru a-i face rău”. Cum ciobanii au refuzat să dea foc lanului cu grâu, poliţistul ar fi recurs el la acest gest, pe 9 iulie 2016. Zeci de hectare de grâu au fost mistuite atunci de flăcări, incendiul devastator fiind stins de pompieri după mai multe ore de intervenţie.

VEZI SI: O MAMA iesita la plimbare cu bebelusul, UMILITA de POLITISTII care au PARCAT pe TROTUAR – „HAI MARS!”

Poliţistul de frontieră Profiri a fost suspectat încă de la început, însă procurorii au dispus reţinerea sa abia anul acesta, după ce au adunat suficiente probe.

Localnicii din oraşul Murgeni au fost terorizaţi anul trecut de o serie de incendii, despre care pompierii au afirmat că au fost provocate de o mână criminală. Incendiile care au semănat spaimă printre locuitorii oraşului au vizat în special oameni de afaceri, dar şi poliţişti, culminând cu incendierea autoturismului şefului Poliţiei oraşului, înlocuit între timp din funcţie.

Poliţistul de frontieră se află în prezent în arest preventiv. Pe 22 iunie, Judecătoria Bârlad a dispus din oficiu înlocuirea arestării preventive cu măsura controlului judiciar, însă Tribunalul Vaslui a desfiinţat hotărârea menţinând arestarea agentului. Pe 10 iulie, Judecătoria Bârlad a dispus din nou înlocuirea măsurii arestării preventive, decizia fiind contestată de procurori, contestaţia urmând a fi judecată de Tribunalul Vaslui. (Sursa)

VEZI SI: Cativa TIGANI i-au batut fiul de 13 ani se intoarcea de la cursurile de inot pentru ca nu a vrut sa le dea bani! Ce a facut tatal i-a ingrozit pe politisti!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.