“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

„Logica” cretinilor ce voteaza mafia PSD-ista

psd 2

Idioții și cretinii ce votează mafia PSD-istă n-au logică, n-au morală, n-au Dumnezeu, n-au credință, nu-și iubesc țara, n-au educație, nu au nimic bun

Pentru hoarda de inculți și retardați ce votează PSD-ul, nu contează nimic. Dacă spui ceva de hoțiile PSD-iștilor, imediat auzi replici idioate de genul “Da’ ce, ăilalți nu fură” sau “Și Băsescu a furat”. Băi idioților, nu așa se justifică o faptă. Prostanii lu’ Pește nu realizează că, dacă poliția prinde un hoț, acesta nu poate veni cu justificări de genul “Păi, să vedeți că și vecinul meu fură, pe el de ce nu-l arestați?”. Nu contează ce au făcut alții, atunci când vorbim de jaful PSD-ist. Contează doar că PSD-iștii au furat de-au rupt și au distrus această țară. Punct. Faptul că și altii au făcut la fel nu justifică distrugerea României, în mod deosebit, de către Mafia PSD-istă. Nenorociții, canaliile și ignoranții care votează PSD-ul sunt atât de proști încât cred toate minciunile debitate la Antena 3, Romania TV și, mai nou, B1 TV și nu realizează că ei o duc prost în România, iar copiii și nepoții lor emigrează, tocmai pentru că toți banii țării s-au dus în averile de sute de milioane de euro ale unor mafioți precum Ponta, Dragnea, Năstase.

Mafia PSD-istă, mână-n mână cu Biserica Ortodoxă, are interesul să-i țină pe oameni în întunericul minții

Altfel, cu siguranță nu ar mai vota niște mafioți. Turma ce votează PSD-ul înseamnă o turmă de ignoranți, de pupători de moaște, care nu au nicio legătură cu învățăturile creștine. Acești imorali ignoranți chiar nu realizează că Hristos nu ar fi niciodată de acord cu ce fac ei? Dar bigotismul religios domină mințile lor întunecate. Nici nu știți cât întuneric zace în regiunile dominate de mafia PSD-istă. În școlile de la țară din nordul Moldovei, de exemplu, bigotismul religios este omniprezent. Dar știința este alungată. Dacă spui pe aici că Pământul se rotește în jurul Soarelui sau că oamenii au ajuns pe Lună și vor ajunge pe Marte, ești privit precum un extraterestru. Dar dacă preotul, ce trăiește de pe urma fraierilor care muncesc pentru el, spune tot felul de aberații la ora de religie, acestea sunt luate, cum altfel, de bune. Întunericul este total. Ăștia votează mafia PSD-istă: reprezentanții întunericului, atât moral, cât și științific. Pentru ăștia nimic nu contează. Doar ura față de cei care gândesc altfel este reală și palpabilă. Școala nu modifică niciun milimetru în comportamentul acestor viitori votanți PSD-iști. Pentru ei noțiunile învățate la scoală sunt basme, fără legătură cu realitatea. Așa vor fi și ca adulți. De aceea votează mafioți, care-i mint și-i amăgesc. De exemplu, mergeți prin școlile regiunilor roșii ale României, dominate de mafia PSD-istă, și întrebați de ce 1 Decembrie este Ziua Națională a României. Maxim 10% dacă vor ști. Maxim 10% dacă realizează că la 1 Decembrie 1918 s-a finalizat un proces, început în martie 1918 cu Unirea Basarabiei cu România și terminat la 1 decembrie 1918 odată cu Unirea Ardealului cu România. Votanții mafiei PSD-iste urăsc această țară, de aceea nu învață nimic despre istoria României, nu învață să scrie corect în limba română, poluează această țară aruncând gunoaie peste tot, fură și încalcă legile acestei țări, făcând din România o țară de infractori, de asistați sociali, de gunoaie umane.

Votanții mafiei PSD-iste au și nesimțirea să spună că ei apără tradițiile acestei țări, că ei apară familia tradițională

Cum să apere PSD-iștii familia tradițională, de exemplu? Oare nenorociții nu știu că Remus Cernea a fost în PSD? A fost ales în 2012 pe listele PSD! Personal, Remus Cernea mi-e indiferent, dar sunt de-a dreptul stupefiat de ipocrizia mafioților PSD-iști care vin cu asemenea texte legate de familia tradițională, din moment ce l-au avut pe Remus Cernea, apărătorul homosexualilor, pe listele cu cei trei trandafiri.

Mafia PSD-istă este un stat în stat

Mafioții PSD-iști nu respectă legile României. Se șterg la cur cu legile acestei țări. Dar vor, de exemplu, ca ungurii să le respecte, în Harghita și Covasna. În zonele dominate de mafia PSD-istă, precum Oltenia roșie și țiganizată (și Moldova cu aceleași nuanțe ca și Oltenia), autoritățile sunt de décor. Ne plângem că românii sunt marginalizați în Harghita și Covasna. În zonele PSD-iste țiganizate este și mai și. Pe aici nu funcționează nicio lege. Credeți că polițiștii au curajul să intervină în zonele dominate de mafia roșie? Evident că nu. Orice votant PSD-ist poate face orice, nu va păți nimic. Partidul și gașca de mafioți din care face parte are grijă de el. De exemplu, violatorii din Vaslui n-ar fi ajuns în veci la pușcărie dacă nu era campania de presă din toată România, prin care s-a cerut pedepsirea lor. Repet, mafia PSD-istă este stat în stat, iar statul român este aproape dizolvat la nivel de autorități publice.

Doar un război civil ar tranșa problema mafioților în România

Italia a redus dimensiunea mafiei deoarece italienii, în marea lor majoritate, au susținut acțiunea procurorilor și judecătorilor antimafia. În România jegurilor PSD-iste, Laura Codruța Kovesi, de exemplu, este împroșcată cu noroi din motive cel puțin amuzante, precum: are 3 pagini plagiate, a făcut vărsat de vânt atunci când era mică sau alte asemenea aberații. Nu cred că românii, în marea lor majoritate, au dimensiunea morală necesară pentru a face din România o țară morală. Cum la americani problema sclaviei s-a tranșat în urma unui război civil și la noi problema mafioților din politică se poate tranșa doar în urma unui război civil. Altfel și în umătorii zeci de ani România se va depopula, se va muri în spitale cu viermi, pe șosele infecte, dar copiii și nepoții lui Dragnea, Ponta sau Năstase vor avea averi de sute de milioane de euro, din bani furați. (sursa: asapteadimensiune.ro)

VEZI SI: Cum ameninta sustinatorii PSD-ului publicatiile care critica penalii – FOTO

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.