Iohannis îşi MENŢINE pozitia: demisia premierului Dăncilă e NECESARĂ

Preşedintele României, atitudine fermă, privind relaţia cu Guvernul României. În cadrul unor declaraţii de presă susţinute, astăzi, Klaus Iohannis a subliniat, la cererea presei, că îşi menţine solicitările prin care i-a cerut premierului Viorica Dăncilă demisia. „Evident că da”, a răspuns Iohannis la întrebarea reporterilor.

Despre relaţia cu Guvernul României, Iohannis a declarat că „Nu am decis niciodată în chestiuni importante şi mai puţin importate pentru România fără să fiu informat. Cine se trezeşte vorbind într-o ţară străină fără să fie informat, greşeşte. Nu am de gând să greşesc în această chestiune. Preşedintele veghează la buna funcţionare a autorităţilor publice. Veghează nu este o stare pasivă, nu stau să asist până dăm cu oiştea în gard, dacă văd că lucrurile merg prost, cred că am obligaţia să atrag atenţia şi să convoc la discuţii, să cer opinii informate. Dacă celor din PSD nu le place să le arate cineva oglinda, e posibil, dar atunci nu au decât să lucreze mai cu rezultate”.

Citiți și:  Marius Tucă: Populația a fost supusă la o bătaie de joc nesfârșită de regimul Iohannis. Trăim un moment istoric!

3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU