Informaţie şoc despre Traian Băsescu! A spus-o IN DIRECT

Veste bombă despre fostul preşedinte al României Traian Băsescu! Anunţul incredibil a fost făcut cu puţin timp în urmă, în direct la Antena 3.

Dezvăluiri încendiare în direct la Antena 3! Ce spune Traian Băsescu?
Este vorba despre eurodeputatul PNL Rareş Bogdan. Liderul liberal a intrat, miercuri, în direct la Antena 3, unde a povestit că a vorbit recent cu fostul preşedinte al României despre decizia luată de justiţie în cazul său, dar şi despre evacuarea din vila de protocol a RA-APPS.

Rareş Bogdan spune că fostul preşedinte i-ar fi spus că deciziile luate de SPP, privind retragerea dispozitivului de protecţie, dar şi de RA-APPS, care a dat termen familiei Băsescu să părăsească vila din Primăverii, sunt decizii normale, având în vedere verdictul dat de Instanţa Supremă.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

Rareş Bogdan a adăugat că Băsescu acesta pare împăcat acum cu decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Nu mi se pare ceva… Că altfel, dacă nu puneau în aplicare imediată decizia instanței, puteau fi acuzați că tergiversează asta și puteau avea probleme.

Nici din partea SPP nu mi se pare nimic anormal, nici din partea RA-APPS-ului, sunt decizii normale în urma deciziei instanței”, i-ar fi declarat Traian Băsescu lui Rareş Bogdan, potrivit informaţiilor transmise de acesta din urmă la Antena 3.

„Părea împăcat cu decizia instanței, asta ca o chestie inedită”, a adăugat Rareş Bogdan.

Traian Băsescu, externat miercuri dimineaţă din spitalul din Bruxelles unde se afla
Cât despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, reamintim că, miercuri dimineaţă, Maria Băsescu a anunțat, la România TV, că fostul președinte al României a fost externat din spitalul din Bruxelles.

Citiți și:  Băsescu, declaratii EXPLOZIVE despre PLANUL lui Vladimir Putin

Maria Băsescu a recunoscut că soţul ei are probleme atât la plămâni, cât şi la inimă.

Ea a mai precizat că a început deja să-şi mute lucrurile din vila RA-APPS.

“Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem. (…)

Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă”, a spus Maria Băsescu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *