Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

Pensionarul special Nicolae Ciucă e candidatul PNL la prezidențiale

nicolae ciuca marcel ciolacu intalnire presedintele adunarii nationale coreea de sud 18816389 1000x560 1

Semi-retardul Rareş Bogdan susține că Nicolae Ciucă este în acest moment candidatul potrivit din partea PNL la alegerile prezidențiale 2024.

Prim-vicepreședintele PNL nu crede că ar fi bună o candidatură comună cu PSD pentru fotoliul de la Cotroceni. Nicolae Ciucă are o pensie specială de peste 43 de mii de euro pe an.

„Partidul are azi un candidat la prezidenţiale. E Nicolae Ciucă. E foarte bun Nicolae Ciucă. (…) Omul ăsta e uman şi e sincer. (…) Nu e atotştiutor, nu e arogant, nu e corupt. E un om de bun simţ”, își laudă liderul Rareș Bogdan, în fața presei.

Rareș Bogdan se opune unei alianțe PNL-PSD la viitoarele alegeri prezidențiale și vede mai degrabă o apropiere de drepta, cu USR. „Dacă PNL consideră că trebuie să meargă pe o listă comună cu cineva, ok. Eu, personal, consider că ar fi mult mai firesc ca PNL să meargă într-o alianţă de dreapta. Părerea mea!”.

Liberalul a mai spus că USR nu poate merge cu PSD, nici PSD nu poate cu USR. Spre deosebire de aceștia, PNL este singurul care poate construi alianţe şi pe stânga, şi pe dreapta, exceptând de la aceasta partidele de tipul AUR sau SOS Șoșoacă, conform 60m.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.