POLITICA

Bufonul cu Rolex, desființat de români

Ați dus țara în prăpastie!

mario rares 2 731x694 1

În ultimele luni spațiul politic românesc a fost considerat de către diferiți jurnaliști ultima șansă de reușită, astfel, figuri precum Rareș Bogdan, iar mai nou Moise Guran, au trădat o serie de principii de care „țineau” cu dinții în perioada de glorie a carierei jurnalistice.

Simțind că a sa carieră jurnalistică în cadrul Realitatea TV începe să scârțâie, Rareș Bogdan a bătut palma cu liberalii și s-a aventurat pentru un post călduț de europarlamentar. Fostul jurnalist n-a reușit în prima jumătate de an să se facă remarcat în noua sa carieră, însă a atras atenția publicului prin ținutele și pozele pe care le posta zilnic pe Instragram din diferite locații luxoase.

Într-o declarație recentă, actualul europarlamentar din partea PNL a afirmat că este dispus să fie „pompierul de serviciu” în cazul în care liberalii nu vor reuși să le ofere alegătorilor o figură politică demnă de a candida pentru un mandat la Primăria Generală a Capitalei.

Ceea ce nu înțeleg, nici Gabriela Firea, dar nici Rareș Bogdan, este că cetățenii s-au săturat de variantele de rezerve ale partidelor politice clasice, variante luate din fața camerelor și puse în funcții publice importante, doar pentru a nu-și pierde electoratul. – arhiva pentru a ne aduce aminte

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.