Informație de ultimă oră despre Traian Băsescu!

Fostul președinte Traian Băsescu are numai probleme după decizia Înaltei Curți privind colaborarea sa cu Securitatea. Cum a fost surprins acesta în cursul zilei de azi?

Fostul președinte Traian Băsescu nu s-a mutat încă din vila de protocol, în ciuda anunțurilor că nu mai locuiește acolo. Acesta a fost surprins luni dimineață de presă în momentul în care ieșea din curtea vilei plătite de stat. Astăzi este ultima zi în care acesta mai poate locui acolo, scrie Antena 3.

Dacă fostul președinte nu părăsește locuința, judecătorul va veni să îi evacueze pe soții Băsescu din vila de protocol. Ei au avut la dispoziție 60 de zile pentru părăsirea ei, iar termenul a ajuns astăzi la limită.

Citiți și:  ULTIMA ORA Traian Băsescu, PRIMELE DECLARATII dupa revenirea in tara

Și-a achiziționat deja o altă locuință
Fostul președinte a mărturisit că și-a achiziționat deja un apartament și a achitat deja o parte din suma acestuia, însă a precizat că nu se poate locui momentan acolo, fiind încă în renovare.

Traian Băsescu a fost surprins recent într-un cartier rezidențial din Pipera, unde ar fi mers să vizioneze un apartament în valoare de 200.000 de euro.

Fostul președinte a fost îmbrăcat sport, însoțit doar de către șofer. Traian Băsescu s-a întâlnit inițial cu reprezentantul dezvoltatorului imobiliar și au mers împreună la un birou de vânzări aflat în cadrul ansamblului rezidențial.

Vizionarea apartamentului a durat aproximativ zece minute, iar prețul acestuia este de 200.000 de euro. Apartamentul se află într-un complex format din 4 blocuri care creează spații verzi și lumină naturală pentru fiecare locuință.

Citiți și:  Adevărul despre Băsescu! S-au dat cărţile pe faţă

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.