“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

INCIDENT ȘOCANT: Vicepreședintele unui consiliu local din Ucraina a arunct GRENADE în timpul unei ședințe. 26 de persoane rănite, 6 în stare gravă / VIDEO

image 2023 12 15 26757714 41 grenade aruncate intr sedinta dintr sat din ucraina

Într-un sat din vestul Ucrainei, scene șocante au avut loc în cadrul unei ședințe de consiliu local. Potrivit Ukrainska Pravda, un vicepreședinte de consiliu local a aruncat mai multe grenade, rănind 26 de persoane. Șase dintre acestea se află în stare gravă, iar echipele de urgență sunt active pentru a-i acorda asistență bărbatului care a declanșat aceste acțiuni.

Conform autorităților, la ora 11:37, un apel de urgență a semnalat incidentul petrecut în clădirea consiliului sătesc Keretsky, în regiunea Transcarpatia. Apelul a fost inițiat de o femeie care urmărea ședința online.

Potrivit informațiilor din Ukrainska Pravda, Serhiy Batrin, un deputat al consiliului sătesc Keretskov din partea partidului „Slujitorul Poporului”, este persoana care a aruncat grenadele.

Echipele de intervenție de urgență, alături de forțele de anchetă ale poliției, specialiștii în explozibili și criminaliști sunt prezente la fața locului pentru gestionarea situației.

Este de menționat că incidentul a fost înregistrat în timp real. AVERTIZARE: urmează imagini ce pot afecta emoțional.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.