Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Serviciile secrete sunt în ALERTĂ. Descoperire terifiantă. Teroriștii au vrut să arunce în AER întreaga CAPITALĂ

breakingnews

87 de detonatoare de bombă au fost găsite de poliția din Sri Lanka, luni, într-o autogară a capitalei Colombo, la o zi după ce 290 de persoane și-au pierdut viața într-o serie de atentate.

Autoritățile au descoperit 87 de detonatoare de bombă, abandonate într-o autogară aflată în Capitala Colombo, informează colombogazette.com.

Trei biserici catolice din capitala Colombo și trei hoteluri de lux au fost ținta unor atacuri cu bombă, duminică, în mare parte din ele de tip kamikaze.

Potrivit autorităților locale, 290 de persoane și-au pierdut viața și 500 de persoane au fost rănite.

Duminică seară autoritățile au găsit o bombă în principalul aeroport al capitalei.

Bomba a fost descoperită de personalul forțelor aeriene în timpul unei patrule de rutină la Bandaranaike Internațional, cunoscut și sub numele de Aeroportul Katunayake sau Colombo International.

Opt elevi români s-au aflat în zona atentatelor, MAE anunțând încă de duminică seară, că aceștia sunt în afara oricărui pericol, urmând să fie aduși cu un avion trimis special.

„Copiii aflați în Sri Lanka sunt elevii Colegiului Costache Negruzzi din Iași (8 elevi din clasele a X-a și a XI-a). Aceștia sunt în siguranță și vor reveni în România cu prima cursă aeriană posibilă!”, a transmis Uniunea Sindicatelor Libere din Învâțământul Preuniversitar Iași.

O nouă explozie a avut loc luni lângă o biserică, în aproprierea unei echipe de geniști care încercau să o dezamoseze. Nicio persoană nu a fost rănită.

Ministrul Sănătății din Sri Lanka a transmis, luni, că autoritățile aveau informații despre un posibil atentat cu două săptâmâni înainte. El a acuzat că autoritățile dețineau inclusiv numele atacatorilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.