“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEECONOMICNOUTATI

Au făcut un proiect de lege ca borfașii să poată să-și facă firme de adus nepalezi, sri-lankezi, pakistanezi la muncă și au dublat perioada pe care se dau permisele

Criza forței de muncă: Firmele în faliment, cu infracțiuni economice sau datorii la buget vor putea angaja muncitori străini. Durata autorizațiilor, dublată

screen shot 2018 08 31 at 10 10 54

Vă las o sută de ani și nu ghiciți la ce facilitate s-au gândit niște PNL-iști, ca să scoată economia din criză. Mă mir că n-o dau ca ordonanță de urgență și mai pierd timpul.

Au făcut un proiect de lege ca borfașii să poată să-și facă firme de adus nepalezi, sri-lankezi, pakistanezi la muncă și au dublat perioada pe care se dau permisele.

Deci, ai noroc, pentru că peneleprele se gândesc la tine cu o lege specială, dacă:
– ai avut firmă și ai băgat-o în faliment ca să dai țepe,
– ai avut hotărâre judecătorească definitivă de condamnare pentru săvârșirea de infracțiuni economice,
– ai dat țeapă bugetului de stat la plata impozitelor și taxelor.

De-acum a ieșit soarele și pe strada ta și poți să faci bani din nou destul de comod. Tot ce ai de făcut e să-i pui pe alții la muncă. Ajută și tu la invadarea României și PNL te răsplătește! Pentru că, în realitate, ăsta e proiectul de țară, asta avem de înfăptuit acum, suntem rămași în urmă cu diversitatea față de alte țări și trebuie grăbit ritmul. Iar asta numai cu pungași și băieți deștepți cu gândire laterală putem s-o realizăm.

De pe Profit.ro: Criza forței de muncă: Firmele în faliment, cu infracțiuni economice sau datorii la buget vor putea angaja muncitori străini. Durata autorizațiilor, dublată

Firmele cu hotărâri judecătorești definitive pentru săvârșirea de infracțiuni economice de către asociați, cele declarate în faliment sau care nu au achitate la zi obligațiile către bugetul de stat vor putea obține autorizații pentru angajarea munictorilor străini, conform unui proiect legislativ inițiat de lideri liberali, analizat de Profit.ro și care modifică astfel condițiile actuale pentru angajarea muncitorilor din afara Uniunii Europene. Totodată, autorizațiile muncitorilor străini vor fi acordate pentru 2 ani și prelungite automat cu aceeași perioadă, față de 1 an cât prevede legea în prezent.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.