IMAGINILE GROAZEI cu ROMANCA aruncata in Tamisa dupa ce a fost lovita de masina TERORISTULUI din Londra – VIDEO

Inima Londrei a fost tinta unui atac terorist care a lasat in urma cel putin 5 morti, printre care si teroristul, si 40 de raniti. In cosmarul dezlantuit in capitala britanica au fost prinsi oameni nevinovati, printre care si un cuplu de romani – Andreea si Andrei. Cei doi erau in vacanta si aveau planuri de nunta, dar acum se afla in spital. n timpul atentatului, cand teroristul a intrat cu masina in grupul de turisti de pe Podul Westminster, cei doi se plimbau pe celebru pod.

Femeia, in stare mai grava, a fost recuperata de salvatori din apa, iar medicii au operat-o pe creier in timpul serii. Potrivit ambasadorului Romaniei la Londra, Dan Mihalache, fata se afla in stare critica. ”Ea a fost proiectata in Tamisa in urma impactului cu masina atacatorului. A fost recuperata, ulterior, de salvatori. Are fracturi, leziuni, plamanii sunt ventilati mecanic. Baiatul are o fractura la picior.”, a spus, la Antena 3, Mihalache.

O inregistrare surprinde momentul in care o femeie a fost aruncata in Tamisa de pe podul Westminster din Londra unde a avut loc atacul terorist.

Potrivit presei internationale, femeia a fost scoasa in viata din raul Tamisa, dar nu este clar daca ea a fost aruncata in urma impactului cu masina atacatorului sau daca a sarit in apa pentru a evita carnagiul. (Sursa)

VEZI SI: ULTIMA ORA: ROMANI raniti in ATENTATUL terorist din Londra – Detalii aici

VEZI SI: VIDEO – Analiza ATENTATULUI TERORIST din Londra. Imaginile groazei si detalii despre ROMANII prinsi in cosmar

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.