Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

Și-a pus „Je suis Charlie” pe ușă, iar administratorul de bloc i-a mai pus un om la întreținere

intretinere_charlie

Atentat terorist fără precedent în Berceni, una din cele mai liniștite zone ale Capitalei României. Un tânăr cu barbă, care poartă ochelari deși nu are probleme de vedere, a fost pedepsit aspru de administratorul de bloc după ce a afișat pe ușă un mesaj prin care își manifesta sprijinul moral pentru victimele atentatului de la Paris. 

„Am văzut că și-a pus pe ușă afișul cu „Je suis Charlie” și și-a schimbat și avatarul de Facebook. Mi s-a părut suspect, mai ales că pe el îl cheamă Cornel și nu Charlie. În plus, sigur nu vrea libertate de expresie, tot timpul când afișez întreținerea comentează împotriva știrilor prezentate acolo, susținând că fondul de rulment și cota parte pentru curățenia pe scară reprezintă manipulări josnice ale capitaliștilor. I-am mai pus un om acolo, nu ne permitem să susținem doi figuranți care nu plătesc întreținerea”, a declarat șeful de scară.

Și alți români au profitat de faptul că tot mai mulți conaționali ai lor se dau loviți în libertatea de expresie. „Dacă prind un tip cu „Je suis Charlie” la avatar, fur de de două ori mai mult la aparat. Știu că am dat de un papagal premium”, a declarat un taximetrist.  – Acest articol este un pamflet. Sursa – TNR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.