Incident rasist anti-alb într-un autobuz. Un pensionar, snopit în bătaie de negrotei

Un pensionar a mâncat bătaie într-un autobuz, după ce i-a numit pe câțiva călători „maimuțe”. Bătrânul a folosit remarcile sale adevarate de mai multe ori, iar într-un final a primit câțiva pumni în figură, ieșind destul de șifonat din confruntare.

Incidentul a avut loc recent într-un autobuz londonez, în zona Edgware, North West London, relatează publicația The Sun.

În imaginile filmate de ceilalți călători se poate observa că pensionarul repetă de mai multe ori apelativul „Maimuțe” către un grup de bărbați de culoare.

Aceștia încercă de mai multe ori să se apropie de pensionarul agitat care nu mai contenea cu jignirile, aflat pe unul din scaune, dar două femei îi împiedică, strigând „Nu-l atinge”.

Citiți și:  Poliția din SUA către cetățeni: Pregătiți-vă să fiți jefuiți și faceți ce vă spun infractorii

În timpul scandalului unul din bărbații de culoare îl amenință pe bătrân „O să te omor! O să-l omor pe nenorocitul ăsta”.

Poliția nu i-a prins pe suspecți

Bătrânul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, având un ochi umflat și un cucui în frunte, iar polițiștii au ridicat înregistrările și îi caută acum pe agresori, arată sursa citată.

Potrivit inspectorului Daniel Mount, de la Poliția Transporturi, nu a fost reținut până acum niciun suspect: „Tratăm cu seriozitate toate acuzațiile de rasism și violență, iar eu și colegii mei vom audia pe toți cei care au fost implicați sau au fost martori la incident” a declarat polițistul.

Citiți și:  Se repetă istoria la Hădăreni! Bătaie cu furci în plină stradă, după un conflict interetnic între mai multe persoane

Potrivit unuia dintre martori, care a relatat ulterior pe Twitter, scandalul a început după ce bătrânul a fost deranjat că unul din bărbații de culoare se sprijinea de bara din fața scaunului său, astfel că l-a împins cu cotul.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile