“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Ies SCANTEI pe scena politica: DRAGNEA i-a cerut DEMISIA lui Grindeanu – REPLICA premierului

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Grindeanu, Cei doi au avut o discuție luni seară, potrivit unor surse politice. Se poate ajunge la retragerea sprijinului politic, în urma Consiliului Executiv Național de miercuri. În urma discuției, premierul i-a transmis liderului partidului că nu are motive să demisioneze.

Întâlnirea dintre președintele PSD și premierul Sorin Dragnea a avut loc luni seară, după revenirea prim-ministrului din vizita oficială în Croația. Sursele politice spun că premierul i-a transmis lui Liviu Dragnea că nu are motive să demisioneze.

Liviu Dragnea i-ar fi transmis lui Grindeanu că se poate ajunge la retragerea sprijinului politic al Guvernului. Retragerea sprijinului duce la demiterea imediată a Guvernului și declanșarea procedurilor pentru numirea unui nou Guvern.

Schimbarea Guvernului ar putea să se realizeze prin depunerea unei moțiuni de cenzură a actualei majorități parlamentare, care să vizeze propriul Guvern. Dacă moțiunea de cenzură este adoptată de Parlament, Guvernul este demis.

VEZI SI: Au aruncat BOMBA: OLGUTA VASILESCU, noul premier al Romaniei – Declaratii taioase despre Grindeanu

Liviu Dragnea a afirmat, luni seară, că se continuă analiza guvernării și găsirea de soluții pentru recuperarea întârzierilor în implementarea măsurilor promise în campania electorală.

Deputatul PSD Victor Ponta spune că nu vrea ca partidul să se facă de râs, dând jos propriul Guvern. ”Motivele persoanle în politică sunt foarte greșite, când le aplici. Să se obișnuiască cu ideea că Guvernul este al României, nu este pe persoană fizică. Dacă sunt probleme cu miniștrii, să schimbe ministrii”, a mai spus fostul premier, la Parlament.

Ponta a precizat că nu va merge la ședința Comitetului Executiv de miercuri, când se va lua decizia privind soarta Guvernului Grindeanu și a premierului României. (Sursa)

VEZI SI: SOC pe scena politica: Se confirmă! Dragnea îl schimbă pe GRINDEANU cu SEVIL SHHAIDEH! Cu orice preț, spun surse din PSD!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.