“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

MARTURII CUTREMURATOARE. Iadul prin care a trecut copila de 2 anisori din Iaşi, care a murit după ce ajuns în comă la spital

img 24

Copila de nici doi ani din Iaşi, ajunsă în comă la spital, a murit. În zadar au încercat medicii să o salveze. Mătuşile fetiţei arată cu degetul spre mamă şi o acuză de neglijenţă şi bătăi crâncene. Ea ar fi fost de vină pentru nenorocire. Salvatorii i-au găsit urme vechi de lovituri pe trupul firav.

Gabriela Radu, mătuşă: “O trântea aşa şi spunea că m-am săturat, mi-ai distrus viaţa! Cred că s-a săturat de fată”.

Gina Ifrim, a doua mătuşă: “A avut 3 lovituri la cap. Cum să te loveşti de 3 ori? Coaste rupte, noada”.
Sunt acuzaţiile grave pe care mătuşile fetei le aduc mamei copilului. Sofia urma să împlinească doi ani luna viitoare. Azi, familia se pregăteşte s-o îngroape.

Fetiţa era în grija mamei. Certurile şi neînţelegerile din familie l-au alungat pe tată de acasă. Copila cu părul blond şi ochii mari trăia un iad, spun mătuşile fetei. Prea mică pentru a-şi face cunoscut strigătul de ajutor.

Gabriela Radu, mătuşă: “Ţipa foarte mult la ea. Fetiţa avea urme pe picior, zgârieturi pe faţă”.
Gina Ifrim, a doua mătuşă: “Mama zicea că de la căzături, că a căzut fata. Fata era mică, nu vorbea că o bate”.

Sofia a ajuns în comă la spital săptămâna trecută. Abia respira. Mama le-ar fi spus medicilor că a lăsat-o nesupravegheată în cadă câteva clipe, iar cea mică s-ar fi înecat. Cu un fir de speranţă, medicii au încercat s-o salveze. Dar eforturile au fost în zadar. Rănile grave de pe trupul firav ascundeau o suferinţă uriaşă, mai veche, spun cei de la Protecţia Copilului. Acum fac anchetă.

O demonstrează şi foaia de externare a fetei din spital. Raportul medicilor a arătat că Sofia avea traumatisme şi fracturi vechi.

Tiberiu Bantas, purtător de cuvânt DGASPC Iași: Se pare că acea fetiţă care ulterior a decedat avea contuzii şi vânătăi.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

Gina Ifrim, a doua mătuşă: “E vinovată că ascunde adevărul. S-au găsit urme vechi pe fată. De unde sunt urmele alea vechi?”

Gabriela Radu, mătuşă: “Ea era foarte irascibilă. Se enerva de la orice. Ea nu şi-a dorit copilul ăsta. A aflat la 5 luni,a vrut să-l avorteze”.

Plânsetul Sofiei nu se auzea din spatele uşilor închise

Plânsetul Sofiei nu se auzea din spatele uşilor bine ferecate ale casei în care locuia cu mama. Tatăl plecase la muncă în străinătate, iar mama copilei nu le-ar fi lăsat pe rudele acestuia în preajma micuţei.

Gina Ifrim, a doua mătuşă: “Nu mai avem încredere în mamă. Eu cred că e altceva la mijloc. Vreau să aflu adevărul”.
Gabriela Radu, mătuşă: “Sofi când il vedea pe tatăl ei…Doamne, fugea imediat la el. Simţea, ştiţi…”

Mama copilei nu a răspuns acuzaţiilor din partea fostului partener.
Clara Mihociu, reporter Observator: Până în acest moment tanara, mama fetei, nu a dorit să ne răspundă la telefon și mesaje , mai incercam o data sa o contactam telefonic pentru a ne oferi un punct de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc…suna…Ai accesat mesageria vocală. Din păcate nici de aceasta data femeia nu dorește să ofere vreo explicație.

Sofia este doar cel mai recent caz dintr-o statistică îngrijorătoare. În România, în fiecare oră, doi copii sunt victime ale agresiunilor. Şi mai grav, unul din doi părinţi români consideră că lovirea copilului e spre binele lui.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Sursa: /observatornews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.