Revoltă după moartea lui Tudor Niream, găsit fără suflare în lacul Vârşolţ. Unchiul băiatului transmite un mesaj dramatic

Familia lui Tudor Niream este devastată după ce trupul neînsufleţit al băiatului din Sălaj, dispărut în 23 noiembrie, a fost descoperit în lacul Vârşolţ. Unchiul adolescentului este sfâşiat de durere şi face un apel la decenţă după ce imagini care „îl arată scos din apă” circulă pe internet.

Trupul fără viaţă al lui Tudor Niream a fost descoperit, duminică, în lacul de acumulare Vârşolţ, fiind adus la mal de pompierii de la secţia din Şimleu Silvaniei.

„Duminică, la ora 13,14, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a scoate cadavrul unei persoane din lacul Vârsşolţ. Pompierii au reuşit să scoată trupul neînsufleţit al unei persoane neidentificate, care plutea şi se afla la o distanţă de aproximativ 4-5 metri de mal”, anunţa, ieri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Vestea morții băiatului a stârnit un val de emoție în mediul online.

Revoltă după moartea lui Tudor Niream
Sute de oameni au transmis mesaje de adio pe paginile de Facebook ale lui Tudor, dar şi pe cele ale membrilor familiei Niream.

Din păcate, pe internet au început să circule şi imagini care îl arată pe băiatul de 15 ani, fără suflare, scos din apă pe marginea lacului, fapt ce l-a revoltat pe unchiul băiatului.

Horia Călin Niream a transmis un mesaj în care face apel la decenţă şi îi roagă pe oameni să nu mai răspândească aceste imagini.

„Avem un final pentru povestea lui Tudor, unul prea timpuriu din păcate, nepotrivit unui tânăr cu atâta speranță și optimism.

Circulă pe internet niște imagini care îl arată scos din apă. Nu trebuie împărțite, el este, aveți puțină decență oameni buni!

Tudor, te vom aminti pentru tot ce ai putut fii, nu pentru ultimul act. Aș vrea să strâng toate îmbrățișările din lume să le dau părinților în acest moment. Căldura lor ar topi munți de gheață dar din păcate nu-l pot aduce înapoi”, a scris Horia Călin Niream pe Facebook.

Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ
Reamintim că trupul fără viaţă al tânărului Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a fost descoperit duminică, după 2 luni de căutări, în apa lacului Vârşolţ, la mică depărtare de casa bunicilor săi, de unde băiatul a anunţat că pleacă puţin să se plimbe.

Cadavrul băiatului a fost recuperat de către pompieri şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ, dar fără scafandri. Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a declarat pentru observator.tv că primul loc în care a fost căutat tânărul Tudor Niream, imediat după dispariţie a fost lacul Vârşolţ.

Atunci, mai multe echipaje ale ISU l-au căutat pe tânăr cu bărcile, pe toată întinderea lacului.

Lacul în care a fost găsit Tudor Niream are şi 10 metri adâncime în unele zone.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *