DOLIU URIAȘ intr-o familie CELEBRĂ din Romania! „DRUM LIN, ALEX”. A FĂCUT STOP CARDIAC ȘI A MURIT

O nouă veste tragică lovește România. O familie celebră din România se pregătește de doliu. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 14 februarie. A fost resuscitat aproape o oră, dar salvatorii n-au reușit să-l readucă la viață.

Moarte suspectă într-o frizerie din Târgu-Jiu, după ce un tânăr de numai 35 de ani a murit chiar pe scaunul frizerului. Acestuia i s-a făcut rău imediat ce s-a așezat pe scaun și se pregătea să se tundă.

Alexandru Cracui – director de vânzări la Volkswagen Târgu-Jiu – a murit pe un scaun, în frizerie. I s-a făcut rău și a leșinat.

„Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat, informează pandurul.ro.

Medicii chemați la fața locului n-au mai putut să-l salveze în ciuda eforturilor depuse. L-au resuscitat, însă în zadar. La ușa frizeriei, soția tânărului aștepta o veste bună. Din păcate, doctorii n-au putut decât să constate decesul.

“Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

”Un om extraordinar, ce a plecat mult prea repede dintre noi, colegul nostru Alex Cracui de la Nurvil Volkswagen Tg. Jiu ne-a lăsat un gol imens si o mare durere tuturor celor ce am avut onoarea sa-l cunoaștem. Drum lin, Alex! Ne vei lipsi mereu! Suntem alaturi de familia îndoliată la imensa pierdere! Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante!”, au transmis colegii de la locul de muncă al lui Alex – Volkswagen Târgu-Jiu – într-un comunicat pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *