DOLIU URIAȘ intr-o familie CELEBRĂ din Romania! „DRUM LIN, ALEX”. A FĂCUT STOP CARDIAC ȘI A MURIT

O nouă veste tragică lovește România. O familie celebră din România se pregătește de doliu. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 14 februarie. A fost resuscitat aproape o oră, dar salvatorii n-au reușit să-l readucă la viață.

Moarte suspectă într-o frizerie din Târgu-Jiu, după ce un tânăr de numai 35 de ani a murit chiar pe scaunul frizerului. Acestuia i s-a făcut rău imediat ce s-a așezat pe scaun și se pregătea să se tundă.

Alexandru Cracui – director de vânzări la Volkswagen Târgu-Jiu – a murit pe un scaun, în frizerie. I s-a făcut rău și a leșinat.

„Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat, informează pandurul.ro.

Medicii chemați la fața locului n-au mai putut să-l salveze în ciuda eforturilor depuse. L-au resuscitat, însă în zadar. La ușa frizeriei, soția tânărului aștepta o veste bună. Din păcate, doctorii n-au putut decât să constate decesul.

“Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

”Un om extraordinar, ce a plecat mult prea repede dintre noi, colegul nostru Alex Cracui de la Nurvil Volkswagen Tg. Jiu ne-a lăsat un gol imens si o mare durere tuturor celor ce am avut onoarea sa-l cunoaștem. Drum lin, Alex! Ne vei lipsi mereu! Suntem alaturi de familia îndoliată la imensa pierdere! Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante!”, au transmis colegii de la locul de muncă al lui Alex – Volkswagen Târgu-Jiu – într-un comunicat pe Facebook.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *