“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Trei zile de doliu national in Maroc. Luminile de pe Turnul Eiffel vor fi stinse in semn de omagiu fata de victimele cutremurului

externe

Regele Marocului, Mohammed al VI-lea, a declarat sambata trei zile de doliu national pentru victimele cutremurului de vineri, potrivit Anadolu.

Steagurile vor fi arborate in berna pe toate cladirile publice in timpul perioadei de doliu, a declarat Curtea Regala intr-un comunicat publicat de agentia oficiala de presa Maghreb Arabe Press.

Monarhul marocan a ordonat, de asemenea, formarea unui comitet ministerial pentru a dezvolta un plan de reconstructie pentru casele distruse.

In Franta, la ora 23 ora locala, luminile Turnului Eiffel vor fi stinse in semn de omagiu fata de victimele cutremurului din Maroc, a informat Agence France Presse, citand Primaria Parisului.

Comentarii:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.