“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Harta clanurilor mafiote din România. Legătura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculoși interlopi

cg5

Sunt zone controlate de interlopi de multă vreme. Lupta pentru supremație este una continuă. Mulți sunt la închisoare pentru că au furat, au omorât, au violat, au dat bani cu camătă, dar își exercită puterea și așa prin intermediul locotenenților. Harta clanurilor mafiote din România și legătura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculoși interlopi.

Harta clanurilor mafiote din România
Nu e zonă în România care să nu aibă la strajă un clan. Și Capitala funcționează la fel. Fiecare sector este influențat de un anume grup. Deși mulți sunt la închisoare după ce au făcut ilegalități, continuă să își exerciteze forța prin intermediul unui liant.

Clanul Geamănu – sectorul 1
Cel mai cunoscut dintre ei este Sandu Geamănă. El a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare pentru omor. Tot acest clan a ajuns în atenția publică după ce membrii grupării au fost implicați în furtul mașinii lui Gigi Becali.

Clanul Caran – sectorul 2
Specializat în trafic de droguri și de persoane, la concurență cu Clanul Duduienilor, care acționează în zona Pantelimon. Aceștia au fost luați în vizor de polițiști pentru fapte de proxenetism și trafic de droguri.

Clanul Chira – sectorul 3
Au câștigat supremația în lumea interlopă ocupându-se de prostituție. În aceeași zonă a Capitale și-a desfășurat infracționalitatea și Sile Pietroi, implicat adesea în bătăi de stradă sau șantaj.

Clanul Sportivilor – sectorul 4
A devenit cunoscut în lumea infracțională pentru taxele de protecție pe care le cereau și fraudele cu cărți de credit. Tot aici își fac veacul și membrii clanului Gruia, cercetați pentru evaziune fiscală și tâlhării.

Clanul Cămătaru – sectorul 5
De-a lungul timpului, frații Balint au fost cercetați pentru diferite infracțiuni, precum proxenetism, loviri, alte violențe. În acest moment, se află încarcerați în penitenciar după ce au fost condamnați la ani grei de închisoare. Sile Cămătaru a primit 5 ani și 6 luni de închisoare, iar fratele său, Nuțu, a primit 5 ani și 5 luni de închisoare.

Clanul Luptătorilor – sectorul 6
Și-a câștigat supremația prin presupuse taxe de protecție.

Liviu Dragnea și legăturile
07.09.2010 – Liviu Dragnea vorbea despre clanurile mafiote. La acea vreme, fostul lider PSD susținea că, în Dâmbovița, există clanuri mafiote care sunt protejate politic, având drept scop să dea bani liderilor politici locali ai PDL. Peste ani, Liviu Dragnea vine la un proces la Înalta Curte flancat de interlopii din clanul Duduienilor.

„În Dâmboviţa, există o protecţie politică serioasă a unor, nu numai a unui, a unor clanuri mafiote. (…) Nu trebuie să acuzăm poliţia. Nu numai în Dâmboviţa şi nici în alte judeţe. Sunt foarte multe cazuri, enorm de multe cazuri, când poliţiştii au vrut să-şi facă datoria, au început cercetările, au început acţiunile şi au fost stopaţi politic”, spunea Dragnea.

Claudiu Manda, cumpărături de la un interlop
Nu de mult, Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, și-a cumpărat o vilă în centrul Craiovei. Achiziția a stârnit controverse în rândul opiniei publice, căci la iveală a ieșit faptul că impresionanta locuință costă 230.000 de euro și aparține interlopului Bănică Emanuel, membru în banda Topino, care fură bani din bănci italiene folosindu-se de carduri clonate. Informațiile au fost dezvăluite de fostul deputat de Dolj, Horațiu Buzatu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.