“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

FLORIN BUSUIOC A AJUNS DIN NOU PE MÂNA MEDICILOR! CARE ESTE STAREA ACTORULUI

cum arata sotia lui florin busuioc 6 size19

În urmă cu patru luni, Florin Busuioc șoca o țară întreagă, după ce a făcut infarct, pe scenă, în timp ce interpreta un rol. La începutul lunii martie, medicii au decis să-i monteze un nou stent la inimă actorului, deoarece acuza noi probleme de sănătate.

”Vasele de sânge i s-au subțiat și pentru a preveni un infarct, doctorii au hotărât să îl ducă direct la operație”, au dezvăluit apropiații prezentatorului pentru Wowbiz.ro. Aceleași surse au mai povestit, că Florin Busuioc a ajuns iarăși la spital acum câteva zile, dar doar pentru un control cardiologic obligatoriu amănunțit la Spitalul ”C.C.Iliescu” din Capitală: ”Analizele au ieșit bune, astfel că doctorii i-au spus că poate să își reia viața normală, să urce pe scenă, dar și să joace în reclame”.

Se spune că: “nimic nu e întâmplător și că totul se întâmplă cu un scop în această viață” – așa se face că experiențele neplăcute prin care au trecut Andreea Bălan și Forin Bucuioc au ceva în comun. Este vorba despre medicii care le-au salvat viața celor doi. Atât în cazul proaspetei mămici, cât și în cel al prezentatorului, doctorii care au efectuat intervenția contracronometru au fost chemați de acasă la spital de colegii lor.

Conform celor mai noi informații conf. dr. Doru Herghelegiu a primit un telefon urgent în seara în care Andreea Bălan era în sala de operații, iar el a ajuns în doar 15 minut, pregătit să intervină în ajutorul cântăreței. Într-un interviu acordat de curând, directorul executiv al clinicii Sanador a explicat cum a decurs totul după ce vedeta a făcut stop cardio-respirator.

Vă reamintim că și în cazul lui Florin Busuioc, specialiști de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova au cerut ajutorul unor colegi care nu erau la muncă în seara de 6 noiembrie 2018, când actorul a suferit un infarct. Medicul rezident Eugen Ţieranu l-a operat pe Busu împreună cu dr. Paul Traşcă. După operație, cel dintâi a declarat că nu se consideră un erou pentru că i-a salvat viața prezentatorului de la Pro TV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.