“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Firea a inițiat o lege prin care bătăușii și nu violatorii sau pedofilii să fie castrați chimic. Aceasta a trecut tacit de Senat

firea_a_inititat_o_lege_prin

Nu e nicio glumă! Ieri Senatul a adoptat tacit propunerea legislativă privind castrarea chimică, inițiată de Gabriela Firea și încă trei senatori. Firea s-a lăudat la momentul depunerii legii că toți violatorii vor fi castrați. Aceștia au propus o modificare a Noului Cod Penal prin introducerea unui singur articol articol:

“(1) Persoanelor care au savarsit fapte prevazute de legea penala care atenteaza la inviolabilitatea sexuala a altei persoane, inclusiv a minorilor, de catre instanta de judecata li se poate aplica masura de siguranta castrarea chimica in conditiile prevazute de alin. (2)-(4).
(2) Castrarea chimica se aplica obligatoriu de catre instanta de judecata, ca masura de siguranta, pentru savarsirea infractiunilor prevazute la art.198 alin. (1) si alin (2), indiferent de pedeapsa principala aplicata.
(3) Castrarea chimica se efectueaza de catre institutiile medicale in comun cu institutiile penitenciare, conform Regulamentului aprobat de Guvern, in ultimele 3 luni de ispasire a pedepsei inchisorii, dupa ramanerea irevocabila a sentintei de condamnare”.

Vă prezentăm ce prevede articolul 198 din Codul Penal, respectiv Legea nr. 286 din 17 iulie 2009 pe care dacă cineva îl încalcă, ar putea fi castrat chimic.

propunere_castrare_chimica

ART. 198
Încăierarea
(1) Participarea la o încăierare între mai multe persoane se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
(2) Dacă în cursul încăierării s-a cauzat o vătămare corporală uneia sau mai multor persoane şi nu se cunoaşte care dintre participanţi a produs urmările, se aplică tuturor pedeapsa închisorii de la unu la 5 ani, cu excepţia victimei, care răspunde potrivit alin. (1).

Așadar după mintea lui Firea până și victima unei încăierări care a suferit o vătămare corporală va fi castrată. Sperăm că inițiatorii legii au trecut greșit articolul 198 din Codul Penal și că totuși nu se va adopta așa. Ne punem speranța în Camera Deputaților, decizională. Îl atenționăm pe această cale pe Valeriu Zgonea, președintele deputaților să fie vigilent că și fiul lui a fost acuzat în urmă cu ceva timp că ar fi bătăuș și dacă legea trece, după aia vine tot Firea și zice că puștiul nu corespunde că nu poate avea copii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Liber la castrarea chimică a pedofililor şi a violatorilor, a decis Senatul, în mod tacit, luni seara. Iniţiativa legislativă – iniţiată de
    senatorul UNPR Ciprian Rogojan, susţinut de Gabriela Firea (PSD), Tudor
    Barbu (PNL) şi Marian Vasiliev (PPDD) INITIATIVA reala a fost PROPUSA DE Tudor Barbu !(de multa vreme) PE CAND Gabriela firea isi saruta acolo….pe iubitul ei lider prim ministru pe unde ii place ei si lui ! Deci o mizerie aceasta firea !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.