Este doliu uriaș în lumea medicală! Un alt medic a murit răpus de COVID

Tragedie fără seamăn în Capitală! O doctoriță de 59 de ani care activa în cadrul Secției de Pneumologie de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București s-a stins răpusă de noul coronavirus, lăsând în urmă o fetiță de 13 ani.

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime, în special în rândul cadrelor medicale.

Doctorul Enache Gloria, care activa în cadrul Secției de Pneumologie de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București, a murit din cauza Covid-19.

Au rămas fetița de 13 ani, dar și mama în vârstă de 88 de ani
Starea ei s-a agravat în timp, iar în cele din urmă a fost răpusă de virusul ucigaș. Femeia avea 59 de ani și lucra de mulți ani în acest spital. În urma ei au rămas fetița de 13 ani, dar și mama în vârstă de 88 de ani.

În urmă cu nici două săptămâni, Alexandrina și Octavian Ionete, doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții spitalului unde aceștia și-au exercitat profesia timp de mulți ani.

„Exigentă și strictă în privința măsurilor de sănătate și protecție împotriva coronavirusului, din păcate, totuși ea s-a infectat cu SARS-CoV-2″

“Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întregul colectiv de salariați, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinșilor medici Alexandrina și Octavian Ionete, profesioniști de o imaculată probitate și o înaltă competență profesională. Dumnezeu să-i odihnească!”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Câmpina.

”Au luptat pentru viața lor, dar au pierdut această luptă
Cei doi doctori erau specializați în Radiologie. Dr. Octavian Ionete se pensionase, iar soția sa, dr. Alexandrina Ionete era încă medic în cadrul spitalului de la Câmpina.

„O tragedie uriașă ce ilustrează dramele și riscurile la care sunt supuse familiile salariaților din sănătate implicați în lupta cu această epidemie.

Medicii Alexandrina și Octavian IONETE s-au infectat cu coronavirus, au fost internați ambii la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina, au luptat pentru viața lor, dar în cele din urmă, din nefericire, au pierdut această luptă.” au scris colegii de breaslă pe Facebook.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *