Starul trupei The Prodigy, Keith Flint, A MURIT!

Starul trupei The Prodigy, Keith Flint, a murit la vârsta de 49 de ani. Starul a fost găsit mort în această dimineață, în casa lui din Essex.

„Am primit un apel în jurul orei 8.10 privind starea unui bărbat. Din păcate, medicii au pronunțat decesul, care nu este considerat suspect”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Essex, pentru sursa citată. Keith Flint este solistul trupei britanice The Prodigy, cunoscută pentru melodii precum „Firestarter” și „No good”.

Formația a devenit cunoscută la începutul anilor ’90, fiind considerată una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice. Piesele „Firestarter” și „Breathe” au ocupat primele poziții în clasamentele muzicale, în 1996. În plus, The Prodigy a avut șase albume clasate pe primul loc în topurile muzicale. Keith Flint a devenit cunoscut pentru stilul său excentric, precum și pentru interpretările energice din timpul concertelor.

Citiți și:  Este doliu uriaș în lumea medicală! Un alt medic a murit răpus de COVID

El s-a născut în Redbridge, în estul Londrei, și s-a mutat în Braintree, Essex. La un club din acest oraș l-a cunoscut pe Liam Howlett, alături de care a fondat trupa The Prodigy. Inițial, Keith Flint era doar dansator în trupă, însă a debutat ca solist pe piesa Firestarter, melodie care a adus faima The Prodigy.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile