“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

COVID-19. Doliu uriaș în muzică. Un cântăreț CELEBRU s-a stins din viață

doliu telenovele 1 465x390 1

Doliu în lumea muzicii la nivel mondial. Un celebru cântăreț s-a stins din viață după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Despre cine este vorba? A creat un mare hit care se mai ascultă și acum.

Un cunoscut cântăreț, care s-a remarcat cu un mare hit, s-a stins din viață după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicii nu au mai putut face nimic în cazul lui.

Este vorba despre cântărețul brazilian Zezinho Correa, care a pierdut lupta cu virusul ucigaș, la 69 de ani. El s-a remarcat cel mai mult în anii 1990, atunci când și-a surprins fanii cu un mare hit. El a fost component al formației Carrapicho, de care se leagă melodia „Tic, tic, tac”. Un mare hit exportat din Brazilia, după celebra Lambada a formației Kaoma.

Potrivit reutir.com, artistul a fost infectat cu noul coronavirus, iar starea sa de sănătate s-a degradat odată ce a ajuns la spital. După ce a fost mutat la Terapie Intensivă, Zezinho Correa s-a stins din viață.

Zezinho Correa a fost atât interpret cât și compozitor și el este cel care a creat hitul care a rămas în sufletele foarte multor ascultători.

El a fost infectat cu noul coronavirus și internat la spital la data de 4 ianuarie. Potrivit sursei citate, artistul acuzase dureri musculare semnificative și febră cu o zi înainte de-a ajunge la spital, iar odată ce a primit vestea că are coronavirus, starea lui de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta.

Medicii au fost nevoiți să-l intubeze la data de 7 ianuarie. Așa că Zezinho Correa a ajuns la Terapia Intensivă a spitalului în care era internat. Sâmbătă însă, artistul a încetat din viață.

Familia sa a fost cea care a făcut tragicul anunț. „Astăzi, ritmul tobei s-a oprit”, fost mesajul pe care familia fostului component al trupei Carrapicho l-au adresat fanilor.

Fanii artistului au reacționat imediat și au transmis o serie de mesaje de condoleanțe familiei acestuia.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.