TRAGEDIE IMENSA în fotbalul românesc. A fost răpus de Covid-19 la doar 38 de ani

Fostul fotbalist Florinel Ursu, infectat cu Covid-19, a murit, a anunțat miercuri dimineața clubul FC Botoșani.

Clubul FC Botoșani a anunțat miercuri dimineața moartea unui fost atacant al echipei, a lui Florinel Ursu.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani, a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19, Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Alți fotbaliști din România care au fost bolnavi de Covid-19
Doi fotbalişti de la FC Viitorul, au fost depistaţi pozitiv cu noul Coronavirus în luna octombrie a anului curent.

Este vorba chiar despre internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea, legitimaţi la FC Viitorul. Cei doi au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 ce fuseseră efectuate în mod preventiv pentru următoarele meciuri ale echipei.

„Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile”, anunţă FC Viitorul.

Potrivit FC Viitorul, Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare.

„Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv”, se arată în comunicat.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.