E-MAILURILE DIRECTORILOR PFIZER DESPRE TESTELE DE VACCINARE COVID DEZVĂLUIE: „VREM SĂ PREVENIM CIRCULAȚIA INFORMAȚIILOR DESPRE CELULELE FETALE”

Proiectul Veritas a lansat pe 6 octombrie cel de-al cincilea videoclip din seria sa de cercetare a vaccinului COVID, oferind un interviu privilegiat cu Pfizer, de către fosta auditor de calitate al companiei Melissa Strickler.

Strickler a dezvăluit e-mailuri interne care arătau directori corporativi spunând personalului să fie secret cu privire la utilizarea țesutului fetal uman în testarea de laborator a vaccinului COVID.

Vanessa Gelman, Pfizer Senior Director Worldwide Research , a încurajat personalul să fie atent atunci când discută celulele fetale umane în programul de vaccinare al companiei.

„Din perspectiva afacerilor corporative, vrem să evităm ca informațiile despre celulele fetale să plutească acolo … „Riscul comunicării acestui fapt este mai mare decât orice potențial de beneficii pe care le-am putea vedea, în special cu membrii publicului larg care pot lua aceste informații și le pot folosi în moduri pe care poate nu le dorim. Nu am primit nicio întrebare de la factorii de decizie politică sau mass-media în această privință în ultimele săptămâni, așa că vrem să evităm să ridicăm acest lucru, dacă este posibil „, a spus ea.

Într-un alt subiect de e-mail, Gelman a dublat aceste informații.

Gelman: „Am încercat pe cât posibil să nu menționăm liniile celulare fetale … Una sau mai multe linii celulare cu o origine care poate fi urmărită înapoi la țesutul fetal uman au fost utilizate în testele de laborator asociate cu programul de vaccinare”, a spus ea.

Directorul științific Pfizer, Philip Dormitzer, recunoaște că țesutul de la fătul avortat este utilizat în programul de vaccinare al companiei, dar că angajații ar trebui să rămână la narațiunea șlefuită a lui Pfizer, omițând orice mențiune a țesutului fetal avortat pentru a evita problemele cu publicul.

Philip Dormitzer, director științific Pfizer: „Celulele HEK293T, utilizate pentru testul IVE, sunt în cele din urmă derivate dintr-un făt avortat”, a spus Dormitzer. „Pe de altă parte, comitetul doctrinar al Vaticanului a confirmat că consideră acceptabil imunizarea credincioșilor pro-viață. Declarația oficială a lui Pfizer exprimă bine răspunsul și este ceea ce ar trebui furnizat ca răspuns la o anchetă externă.

Denunțătoarea care a împărtășit aceste e-mailuri cu Project Veritas, auditorul Pfizer pentru calitatea producției, Melissa Strickler, a spus că nu este sigură dacă țesutul fetal avortat a făcut din acesta produsul vaccin COVID final.

Melissa Strickler, Pfizer Insider and Manufacturing Quality Auditor: „Sunt atât de înșelători în e-mailurile lor, este aproape ca în vaccinul final. Pur si simplu m-a făcut să nu am încredere”.

Strickler: Am venit la Proiectul Veritas pentru că „nu am pe nimeni altcineva la care să apelez atunci când propria mea companie nu este sinceră cu mine. Ce mi-au spus să fac este să am încredere în Proiectul Veritas și ca legiuitorii, avocații să mă însoțească”.

Despre Project Veritas

James O’Keefe a înființat Project Veritas în 2010 ca o întreprindere de jurnalism non-profit pentru a-și continua activitatea de raportare sub acoperire. Astăzi, Proiectul Veritas investighează și expune corupția, necinstea, autocomercializarea, risipa, frauda și alte abateri atât în ​​instituțiile publice, cât și private, pentru a realiza o societate mai etică și mai transparentă și pentru a se angaja în litigii pentru: protejarea, apărarea și extinderea drepturilor civile garantate prin lege, în special drepturile primului amendament, inclusiv promovarea schimbului liber de idei într-o lume digitală; combate și învinge cenzura oricărei ideologii; promovarea raportării veridice; și să apere libertatea de exprimare și problemele de asociere, inclusiv dreptul la anonimat. O’Keefe servește ca CEO și președinte al consiliului, astfel încât să poată continua să conducă și să-și învețe colegii jurnaliști, precum și să protejeze și să dezvolte cultura Proiectului Veritas. – Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *