Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICALNOUTATI

Premieră în SUA: Vaccinul anticovid ar putea fi recunoscut ca ARMĂ BIOLOGICĂ

183201.jpg 637x424 1

Comitetul executiv republican al comitatului Brevard (BREC), Florida, a votat o propunere inedită. Liderii grupului au redactat primul proiect al unei scrisori pe care doresc să o trimită guvernatorului Ron DeSantis și altor oficiali de stat, cerându-le să facă ilegale vaccinurile cu ARNm COVID-19 în Florida, relatează CBS12.

Republicanii de pe Coastă sunt o voce puternică în stat. Comitatul Brevard este al zecelea cel mai mare comitat după populație din Florida; aici se află Centrul Spațial Kennedy, o destinație turistică populară, Cocoa Beach. Este comitatul vecin la nord de Coasta Comorilor.

CBS12 News a obținut o copie a scrisorii, trimisă la sute de republicani înregistrați din Brevard County pentru a fi luată în considerare. Dacă comitetul executiv al partidului procedează și primește suficiente voturi “da”, scrisoarea va fi trimisă tuturor legislatorilor de stat care reprezintă regiunea, delegației Congresului din Brevard, inclusiv senatorilor Rubio și Scott, procurorului general al statului Florida, Ashley Moody, și lui DeSantis.

Scrisoarea face referire la marele juriu din Florida care investighează vaccinurile COVID-19.

În decembrie, guvernatorul DeSantis a cerut Curții Supreme din Florida să convoace un mare juriu care să analizeze desfășurarea vaccinurilor și dacă au fost comise infracțiuni. Curtea Supremă a aprobat această cerere. Marele juriu s-a întrunit și nu se cunoaște stadiul actual al investigației sale, deoarece procedurile marelui juriu sunt extrem de secrete prin concepție.

În cererea sa de convocare a marelui juriu, DeSantis a scris: “Legea din Florida interzice practicile frauduloase, inclusiv difuzarea de reclame false sau înșelătoare la un medicament și utilizarea oricărei reprezentări sau sugestii în orice reclamă referitoare la un medicament, conform căreia o aplicație a unui medicament este eficientă atunci când nu este așa”.

Scrisoarea BREC explică de ce liderii organizației consideră că vaccinurile nu sunt eficiente și face un pas înainte, făcând referire la un studiu privind utilizarea vaccinurilor ca metodă de răspândire a armelor biologice.

“Întrucât nouă, poporului statului Florida, ni s-a spus că virusul COVID-19 prezintă un pericol grav pentru noi înșine, familiile noastre și comunitățile noastre. Ulterior, ni s-a spus și, în multe cazuri, ni s-a impus să facem vaccinurile experimentale cu COVID-19 din următoarele motive: Că ar preveni transmiterea și, astfel, ar opri răspândirea COVID-19. Că astfel ne vom proteja familiile, pe noi înșine și publicul. Făcând acest lucru ne-ar permite să ne păstrăm locurile de muncă și/sau beneficiile pentru a ne putea întreține familiile. Făcând acest lucru, ne făceam datoria patriotică față de țara, statul și comunitățile noastre.

Nu am avut de ales din cauza mandatelor de vaccinare COVID-19 ale președintelui Biden. Întrucât recent au fost dezvăluite dovezi puternice și credibile că COVID-19 și vaccinurile COVID-19 sunt arme biologice și tehnologice. Întrucât datele clinice ale Pfizer au dezvăluit 1.223 de decese, 42.000 de cazuri adverse, 158.000 de incidente adverse și aproximativ 1.000 de efecte secundare. Întrucât un număr enorm de oameni au murit și sau au suferit vătămări permanente. Întrucât există dovezi puternice și credibile că serurile cu ARNm COVID-19 modifică ADN-ul uman.

Întrucât agențiile guvernamentale, mass-media și companiile de tehnologie, precum și alte corporații, au comis o fraudă enormă susținând că serurile COVID-19 sunt sigure și eficiente. Întrucât un mare juriu la nivel de stat investighează infracțiunile legate de vaccinul COVID-19. Întrucât continuarea experimentelor pe oameni și negarea consimțământului în cunoștință de cauză sunt încălcări ale Codului de la Nürnberg și, prin urmare, constituie crime împotriva umanității.

Să se hotărască în continuare: În numele conservării rasei umane, Partidul Republican din Brevard County solicită guvernatorului DeSantis și legislativului statului să interzică vânzarea și distribuirea vaccinurilor COVID-19 și a tuturor serurilor aferente în statul Florida, iar procurorul general al statului să confiște imediat toate dozele COVID-19 și injecțiile cu ARNm din statul Florida și să dispună efectuarea unei analize medico-legale pentru a determina dacă substanțele folosite reprezintă un pericol pentru beneficiari”, se arată în scrisoarea BREC.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.