MEDICALNOUTATI

Autoritațile recunosc în mod oficial: Vaccinul anti-Covid nu a avut efect asupra Virusului

Boosterele au fost făcute inutil. Autoritățile știau, de la sfârșitul anului 2021, că vaccinul nu are efect

recu 696x463 1 jpg

“Raportul Autorităților Norvegiene: Vaccinul Anti-Covid și Boosterele s-au dovedit ineficiente împotriva Omicron”

Un raport publicat de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), care se concentrează pe evaluarea răspunsului la varianta Omicron în căminele de bătrâni din Norvegia, aduce la lumină concluzii privind eficacitatea vaccinului anti-Covid și a boosterelor. Conform acestui raport, se arată că vaccinul anti-Covid și boosterele nu au reușit să oprească răspândirea virusului Omicron și să prevină forme grave ale bolii.

Autoritățile europene și-au îndemnat populația să se vaccineze repetat, cu două sau trei boostere, dar se pare că varianta Omicron a continuat să cauzeze în principal forme ușoare ale bolii.

În mod interesant, încă din decembrie 2021, medici români, precum dr. Oana Mihaela Secară și dr. Adrian Marinescu de la Institutul “Matei Balș”, au avertizat că varianta Omicron provoacă doar răceli ușoare, contrar așteptărilor.

Raportul autorităților norvegiene, considerat un exemplu pozitiv de ECDC, scoate în evidență complexitatea și confuzia din timpul pandemiei. Dacă varianta Delta a cauzat forme mai severe de boală, inclusiv tratamente neconvenționale, varianta Omicron s-a manifestat inițial ca o formă blândă de boală.

Raportul subliniază că vaccinații și nevaccinații au fost, în mod egal, susceptibili la infectare cu Omicron. Acest lucru a contrazis rapoartele mediatice inițiale care au acuzat personalul medical nevaccinat că ar fi cauza răspândirii virusului în centrele de îngrijire.

De asemenea, raportul arată că experții în sănătate au ezitat să comunice direct cu publicul în legătură cu incertitudinile și schimbările bruște de mesaje. În schimb, comunicarea către mass-media și public a fost gestionată de directorii instituțiilor sau purtătorii de cuvânt, pentru a limita impactul criticilor și dezbaterea publică.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.