“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

ADEVĂRUL IESE LA IVEALĂ! Pfizer, dată în judecată de Texas pentru MINCIUNI privind eficacitatea vaccinului anti-COVID și pentru că a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept “criminali”

Acest ordin a fost menționat în România, unde fostul premier Dacian Cioloș i-a denumit public pe criticii serurilor COVID-19 "teroriști".

5fd47c50aefbb

Pe 30 noiembrie, Procurorul General al Texasului, Ken Paxton, a inițiat un proces împotriva companiei farmaceutice Pfizer, susținând că aceasta a furnizat informații false cu privire la eficacitatea vaccinului său anti-COVID-19. În plus, se afirmă că Pfizer a conspirat pentru a cenzura criticile și a catalogat criticii drept “criminali”. Acest ordin a fost menționat în România, unde fostul premier Dacian Cioloș i-a denumit public pe criticii serurilor COVID-19 “teroriști”.

Potrivit dosarului depus în comitatul Lubbock, Texas, Pfizer ar fi alterat rezultatele unui studiu clinic referitor la vaccinul anti-COVID-19.

“Ne dorim justiție pentru oamenii din Texas, mulți dintre ei fiind obligați, printr-un ordin dictatorial de vaccinare, să primească un produs defect care a fost vândut prin minciuni. Faptele sunt clare. Pfizer nu a spus adevărul despre vaccinurile lor anti-COVID-19”, a declarat Paxton într-un comunicat oficial.

Până în prezent, reprezentanții Pfizer nu au oferit un răspuns la solicitarea de comentarii din partea Epoch Times.

Conform declarațiilor companiei, pe baza propriului studiu, Pfizer și partenerul său BioNTech au prezentat vaccinul lor ca având o eficacitate de 95% împotriva infecției cu COVID-19.

Potrivit dosarului, studiul ar fi încercat să evalueze câți participanți au contractat COVID-19 cu simptome după ce au primit vaccinul, nu numărul total de cazuri de COVID-19. Ulterior, milioane de americani au fost vaccinați.

Estimarea eficacității a fost realizată pe baza unei reduceri relative a riscului pentru persoanele vaccinate în comparație cu cele nevaccinate.

Paxton susține că Pfizer a alterat eficacitatea prin prezentarea reducerii relative a riscului și bazându-se doar pe datele din primele două luni ale studiului clinic.

Mai mult, Pfizer ar fi indus în eroare publicul prin excluderea cazurilor de COVID-19 în rândul persoanelor vaccinate, dacă acestea surveneau înainte de șapte zile de la administrarea celei de-a doua doze a vaccinului.

De asemenea, compania ar fi omis să ofere informații cu privire la protecția împotriva transmiterii virusului, deși FDA a menționat că nu există suficiente dovezi că vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii.

În plus, Pfizer este acuzată de cenzurarea persoanelor care au criticat narațiunea companiei despre vaccin, inclusiv jurnalistul Alex Berenson. Paxton cere instanței să oprească Pfizer-ul să mai încalce legislația referitoare la practicile comerciale înșelătoare din Texas și să plătească o amendă de peste 10 milioane de dolari pentru încălcarea legii. De asemenea, se solicită ca penalitățile și amenzile impuse companiei să nu poată fi anulate în caz de faliment.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.