“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Dilema Danei Budeanu: „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

FotoJet 74

Dana Budeanu (44 de ani), una dintre cele mai cunoscute și mai vocale vedete de la noi este des în atenția oamenilor prin prisma părerilor și convingerilor stricte pentru mulți, de la care nu se abate. Devenită virală în urmă cu ani de zile, odată cu apariția rubricii „Amețitele și Mafioții”, designerul a avut ceva de spus și la adresa celor care nu practică sexul oral în relație.

Vedeta punctează deseori subiecte tabu, dar care sunt de mare interes pentru multe persoane. În urmă cu mai mult timp, Dana Budeanu a șocat prin franchețea ei, după ce a discutat pe marginea acelui subiect relatat mai sus.

Dana Budeanu, un mesaj pentru cei și cele care nu practică sexul oral
Vedeta, sătulă de ipocrizie și falsitate, alege să spună lucrurilor pe nume, oricât de neplăcut ar suna câteodată. Și cei care nu practică arta amorului „ca la carte” au fost atenționați de Dana Budeanu că, dacă nu iau cât mai repede atitudine, riscă să fie înlocuiți.

„Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă? Că ei au ajuns să se iubească atât de mult, că nici nu mai contează mă.

Da? Hmmm… Întrebarea e următoarea: Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”, a fost „dilema” Danei Budeanu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.