“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu fac sex oral: „Dacă nu tu…”

cele mai sexy fotografii cu dana budeanu

Dana Budeanu (44 de ani), una dintre cele mai cunoscute și mai vocale vedete de la noi este des în atenția oamenilor prin prisma părerilor și convingerilor stricte pentru mulți, de la care nu se abate. Devenită virală în urmă cu ani de zile, odată cu apariția rubricii „Amețitele și Mafioții”, designerul a avut ceva de spus și la adresa celor care nu practică sexul oral în relație.

Vedeta punctează deseori subiecte tabu, dar care sunt de mare interes pentru multe persoane. În urmă cu mai mult timp, Dana Budeanu a șocat prin franchețea ei, după ce a discutat pe marginea acelui subiect relatat mai sus.

Dana Budeanu, un mesaj pentru cei și cele care nu practică sexul oral
Vedeta, sătulă de ipocrizie și falsitate, alege să spună lucrurilor pe nume, oricât de neplăcut ar suna câteodată. Și cei care nu practică arta amorului „ca la carte” au fost atenționați de Dana Budeanu că, dacă nu iau cât mai repede atitudine, riscă să fie înlocuiți.

„Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă? Că ei au ajuns să se iubească atât de mult, că nici nu mai contează mă.

Da? Hmmm… Întrebarea e următoarea: Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”, a fost „dilema” Danei Budeanu.

Cel mai nebunesc gest făcut în numele iubirii
Dana Budeanu a vorbit despre iubire, unul dintre cele mai pur și mai încântător sentiment. Din iubire, vedeta a ales să facă și anumite compromisuri, acela de a aștepta, ceea ce facem mulți dintre noi.

„Damian Drăghici: „Care este cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din dragoste?

Dana Budeanu: Aaaa, stai să mă gândesc… vezi cât de multe am făcut? Am făcut foarte multe. Cel mai nebunesc… Am așteptat. Mult!

Damian Drăghici: Ăsta chiar e un gest adevărat, pe bune, pentru bărbați.

Dana Budeanu: În momentul în care aștepți (…) am o vorbă, așa… Că nimeni nu așteaptă să fie iubit. Ești, sau nu ești iubit. Nu este vorba despre această așteptare, dar cred eu că una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac este să treacă pe lângă sufletul pereche și clipa în care simt, sută la sută că acolo este. De frică, bineînțeles. Și să nu aștepte. Cred că asta este greșala pe care o facem față de timp, crezând că-l avem pe tot. Și, de fapt, timpul este ceea ce nu avem. E limitat. Doar timpul este limitat. Noi nu suntem limitați”, spunea Dana Budeanu, în podcastul lui Damian Drăghici.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.