“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

De ce bese Maricica?/„Nu vă las până ce nu știu cine este Marcel Ciolacu aici”, a spus Dana Budeanu făcând un semn spre decolteul ei generos

dana b 1024x567 1

Dana Budeanu a realizat 65 de minute de interviu penibil cu premierul Marcel Ciolacu: „Atributul dvs principal este vocea”, i-a spus ea liderului PSD, într-unul din numeroasele mini-discursuri patetice cu care a punctat emisiunea, scrie defapt.ro .

În timpul emisiunii, intervievatoarea fornăia, plescăia și folosea frecvent interjecția „băi!”. Este posibil ca ea să fi vorbit, în timpul emisiunii, mai mult decât invitatul ei.

Liderul PSD i-a răspuns cu platitudini pe măsură, decretând că „lumea se schimbă” și „nu poți cumpăra timp”.

Modista favorită a Gabrielei Firea i-a ținut un speech laudativ premierului, după ce tot ea îl întrebase cum a trecut prin multiplele crize din această vară.

„Vă crede lumea, de aceea ați trecut așa. Nu știu dacă știți care este atributul dvs principal în ochii oamenilor: atributul dvs principal este vocea. Este timbrul dvs vocal, este ceea ce transmiteți. Când vorbiți, liniștiți. Noi oamenii, am obosit. Căutăm liniște, căutam să ne calmăm din această nebunie. Însă, dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dvs este liniștit. Înăuntru este liniște.

Dacă nu ai avea liniste, nu ai avea cum să aduci bine. Probabil că vedeți binele din jurul dumneavoastră și alegeți să vedeți doar binele din jurul dumneavostră pentru că așa puteți înainta”, a explicat Budeanu.

În acest timp, Ciolacu privea perplex, fără să comenteze.

Ulterior, ea i-a transmis premierului: „Noi ne dorim un lider, suntem amețiți”.

Interviul a început, de altfel, cu afirmația: „Nu vă las până ce nu știu cine este Marcel Ciolacu aici” – a spus Budeanu făcând un semn spre decolteul ei generos.

„Nu sunt un om rău intenționat, nu sunt mincinos”, i-a răspuns Ciolacu.

Interviul a fost distribuit de PSD pe pagina sa de internet. El a fost realizat în sala de la Palatul Victoria în care se țin ședințele Executivului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.