“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

Dictatura CNCD: Dreptul la viață privată și dreptul la muncă POT FI LIMITATE în scopul asigurării sănătății publice

PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWNmNDA5MGFlMTcxM2Q2MWJhNDUwOTdmZjI5YWZlMDg5.thumb 696x393 1

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) arată, într-un punct de vedere cerut de Comisiile juridică și de sănătate din Senat privind certificatul verde, că protecția dreptului la viață are prioritate în raport cu dreptul la viață privată și muncă uneori, mai ales în situații precum o pandemie, informează Newsweek.

Totodată, CNCD explică, în documentul semnat de președintele CNCD, Asztalos Csaba, că „dreptul la viață și dreptul la muncă pot fi limitate în scopul asigurării sănătății publice, a serviciilor de sănătate, a protecției vieții terților, pe vreme de pandemie. Din aceste considerente, limitările nu încalcă nici dreptul la demnitate umană.

Colegiul director constată că potrivit art. 4 alin. (1) din Constituția României „statul are ca fundament unitatea poporului român și solidaritatea cetățenilor săi.”

„Solidaritatea impune obligația protecției celor mai vulnerabili, chiar și prin limitarea dreptului la viață privată și a dreptului la muncă”, se arată în cele scrise de CNCD.

Sorina Popa, membru propus de PNL în Colegiul Director al instituției, a fost singura care s-a împotrivit, spunând că impunerea certificatului verde creează „segregare la nivel de societate între persoanele vaccinate și nevaccinate, sunt alimentate comportamente destul de agresive (…) care conduc spre o societate extrem de dezbinată și agresivă”.

Vezi – Actorul Matthew McConaughe NU își vaccinează copiii împotriva Covid. „Vreau să am mai multe informații”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.