DEZVALUIRI SOCANTE: Poliţistul pedofil, decorat de Băsescu cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”, una dintre cele mai înalte distincţii ale statului român!

Poliţistul pedofil Eugen Stan este posesorul uneia dintre cele mai înalte distincţii ale statului român.

Bărbatul care a abuzat doi copii într-un bloc din Drumul Taberei a fost decorat în 2012 cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă, dezvăluirea fiind făcută în cadrul emisiunii „Sintezea Zilei”, realizată de Mihai Gâdea.

„Iată decoraţia primită de pedofilul violator. Aşa arată. Bărbăţie şi credinţă. Decorat de Băsescu Traian la propunerea unor şefi din Poliţie care probabil ştiau foarte bine cine e, din moment ce îi spuneau „violatorul” . A primit-o pentru că a fost recomandat de către ministrul de atunci pentru participarea la deszăpezire”, a dezvăluit revoltat Mihai Gâdea.

Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decorații

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 09 iulie 2012

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 și ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, cu modificările și completările ulterioare,
având în vedere propunerea ministrului administrației și internelor,

în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condițiile meteorologice excepționale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieți omenești, deblocarea drumurilor și ajutarea populației sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredințate de-a lungul întregii lor cariere,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Art. 10. –

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent șef principal de poliție Stan Ion Eugen”, potrivit Monitorul Oficial/ 09 iulie 2012.

Marţi, Judecătoria Sectorului 6 a admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele lui Eugen Stan. Astfel, pedofilul din lift îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile