Mesajul puscariasilor pentru POLITISTUL PEDOFIL: Pentru noi, sa vina un astfel de baiat care este si POLITIST si PEDOFIL e ca si cum ai avea Craciunul si Pastele in aceeasi zi!

Vin vremuri grele pentru polițistul de circulație care s-a predat azi dimineață mărturisind că el este pedofilul din Drumul Taberei. Viitorii colegi de celulă ai acestuia au trimis un mesaj în această dimineață recomandându-i să-și mai monteze un cur având în vedere ce i se va întâmpla când va ajunge printre ei.

„În aripa asta a închisorii nu se stinge doar lumina pe la ora 10, și gardienii se cam sting și-și pun căști anti-fonice, să nu fie treziți de tot felul de urlete. Pentru noi să vină un astfel de băiat aici e ca și cum ai avea Crăciunul, Revelionul și Paștele în aceeași zi și, uneori, de câteva ori pe zi”, a explicat Mihai „Pumn de Fier” Giurgea, șeful celulei de pedepse pe termen lung și viață.

Avocatul polițistului-pedofil spune că există și posibilitatea ca acesta să fie eliberat imediat întrucât acuzațiile se bazează pe proba video și declarațiile unor copii care nu au stat în aceeași cameră cu persoana acuzată, să-i spună exact ce-a făcut. „Bine, acum nu e cazul, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și al deputatului Cătălin Rădulescu, în curând nu va mai fi o problemă să violezi oameni pe stradă indiferent de vârstă”, a precizat un jurist. – Sursa: Times New Roman

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

6 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile