SOCANT.Înregistrări EXPLOZIVE cu poliţistul pedofil,Eugen Stan


Înregistrări explozive cu poliţistul pedofil acuzat că a abuzat cel puţin 18 copii. Într-o discuţie telefonică, înregistrată de soţia sa, Eugen Stan povesteşte, din închisoare, cum atrăgea copiii.

La un moment dat, îşi compară victimele şi cu propria fetiţă. Mai mult, fostul poliţist acuzat de pedofilie recunoaşte că are nevoie de un control psihiatic.
Ani de zile, fostul poliţist la Rutieră a pozat în soţul şi tatăl perfect. Şocul a fost imens pentru familie, când a fost prins.

Procurorii spun că timp de nouă ani şi-a vânat şi agresat victimele. Şi au fost cel puţin 18. El şi-a recunoscut o parte din fapte şi în faţa anchetatorilor. Iar acum şi în faţa soţiei.
Poliţistul pedofil, prins după ani de zile
Eugen Stan a fost prins după ce a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi pe fratele ei de nouă ani în liftul blocului în care locuiau copiii.

De după gratii, poliţistul pedofil spune că nu înţelege de ce este considerat un pericol. Pentru că el s-a purtat frumos cu un copil care provine dintr-o familie cu probleme.

Eugen Stan este acuzat că a comis în total 18 agresiuni sexuale, iar victimele lui au vârste cuprinse între 5 si 38 de ani. Uneori purta chiar uniforma de poliţist atunci când le ataca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *