DEZVALUIRE SOCANTA: ce lider politic important ar fi fost AMENINTAT de Liviu Dragnea cu familia

S-a dat startul campaniel electorale, iar jocurile politice sunt în plină desfășurare. După o perioadă în care președintele Kluas Iohannis a fost complet ieșit din peisaj, acum iese la rampă cu solicitări bombă. Deși chiar el a numit-o dezamăgindu-și crunt electoratul, acum îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă pentru că nu face față funcției. Mărul discordiei l-a reprezentat evident Liviu Dragnea, care a anunțat că vrea să mute ambasada României din Israel, din capitala Tel Aviv în orașul sfânt, Ierusalim.

Rareș Bogdan este și el o piesă tare în economia jocului și vine cu o serie de dezvăluiri uimitoare. El susține că președintele PSD a amenințat-o pe Viorica Dăncilă cu familia ca să nu demisioneze.

”Am înțeles că la începutul acestei zile a vrut să demisioneze, dar a fost blocată de Dragnea. Acesta a amenințat-o cu familia. Sunt informații foarte serioase”, a anunțat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Liviu Dragnea este un pericol real pentru democrația din România, spune realizatorul ”Jocuri de Putere”.

”Asistăm la un mod în care redevine partidul-stat. Partidul nu mai există, este pe persoană fizică. Guvernul nu mai există. Dăncilă e un personaj mult prea șters. Mă bucur că președintele, după ce a dat o șansă timp de trei luni de zile, a spus ceea ce toți voiam să spunem. Domnia sa, cu eleganța și echilibrul cu care ne-a obișnuit, încercase să-i ofere o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat Rareș Bogdan.

România este capturată bucată cu bucată de Liviu Dragnea și acoliții săi, subliniază realizatorul Realitatea TV. ”Dacă președintele n-ar fi reacționat, lucrurile ar fi scăpat total de sub control”, atrage atenția acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.