“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

DEZVALUIRE SOCANTA: ce lider politic important ar fi fost AMENINTAT de Liviu Dragnea cu familia

viorica dancila

S-a dat startul campaniel electorale, iar jocurile politice sunt în plină desfășurare. După o perioadă în care președintele Kluas Iohannis a fost complet ieșit din peisaj, acum iese la rampă cu solicitări bombă. Deși chiar el a numit-o dezamăgindu-și crunt electoratul, acum îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă pentru că nu face față funcției. Mărul discordiei l-a reprezentat evident Liviu Dragnea, care a anunțat că vrea să mute ambasada României din Israel, din capitala Tel Aviv în orașul sfânt, Ierusalim.

Rareș Bogdan este și el o piesă tare în economia jocului și vine cu o serie de dezvăluiri uimitoare. El susține că președintele PSD a amenințat-o pe Viorica Dăncilă cu familia ca să nu demisioneze.

”Am înțeles că la începutul acestei zile a vrut să demisioneze, dar a fost blocată de Dragnea. Acesta a amenințat-o cu familia. Sunt informații foarte serioase”, a anunțat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Liviu Dragnea este un pericol real pentru democrația din România, spune realizatorul ”Jocuri de Putere”.

”Asistăm la un mod în care redevine partidul-stat. Partidul nu mai există, este pe persoană fizică. Guvernul nu mai există. Dăncilă e un personaj mult prea șters. Mă bucur că președintele, după ce a dat o șansă timp de trei luni de zile, a spus ceea ce toți voiam să spunem. Domnia sa, cu eleganța și echilibrul cu care ne-a obișnuit, încercase să-i ofere o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat Rareș Bogdan.

România este capturată bucată cu bucată de Liviu Dragnea și acoliții săi, subliniază realizatorul Realitatea TV. ”Dacă președintele n-ar fi reacționat, lucrurile ar fi scăpat total de sub control”, atrage atenția acesta.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.