DANCILA DATA AFARA DE LA SEFIA PSD // Detalii INCENDIARE din spatele usilor inchise

Detalii incendiare din spatele ușilor închise! În aceste momente se negociază la greu plecarea Vioricăi Dăncilă iar aceasta este forțată să facă pasul înapoi. Informații de ulrim moment au fost date de jurnalistul Dan Andronic.

Jurnalistul Dan Andronic a oferit, în evz.ro, detalii din interiorul PSD, explicând ce i se pregătește Vioricăi Dăncilă.

„Potrivit unor surse din interiorul PSD, care au declarat că se pare că „Viorica Dăncilă a acceptat să se retragă de la conducerea partidului în anumite condiții”.

Acest lucru va fi negociat la întâlnirea cu președinții de organizații pe care președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a convocat-o. Sursele citate au susținut, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU evz.ro, că la această întâlnire va fi pusă în discuție modalitatea în care se va produce schimbarea garniturii de conducere și care vor fi oamenii care vor prelua interimar conducerea Partidului Social-Democrat.

Extrem de important este faptul că înaintea întâlnirii cu președinții de organizații are loc o altă întâlnire, restrânsă la care participă Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea și alți câțiva lideri PSD.

În varianta optimistă, Viorica Dăncilă va accepta să se retragă urmând ca Marcel Ciolacu să preia interimatul conducerii PSD, până la organizarea unui nou Congres PSD.

În varianta pesimistă Viorica Dăncilă va fi forțată să se retragă în urma presiunilor din PSD”, a susținut Dan Andronic.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu