SCANDAL URIAS în PSD! Dăncilă, ACUZATA că vrea să destabileze partidul


PSD a ajuns într-o situație ciudată în această săptămână: a reușit contraperformanța ca din poziția de opozant al unui Guvern care nu pare a avea soluții coerente și fie ținta atacurilor președintelui. Și totul dintr-o aparentă neglijență a președintelui Marcel Ciolacu. Pe lângă atacurile de la Cotroceni, acum PSD se confruntă și cu un război intern.

Mijlocul acestei săptămâni a adus pentru prima oară în ultimele două luni o schimbare a agendei de dezbateri: lumea a uitat de coronavirus și a fost ajutată să se isterizeze pe teme Ardealului cu potențial de a fi furat de unguri. Un proiect de lege a autonomiei ținutului secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților, condusă de liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu, și asta a declanșat atacurile președintelui Klaus Iohannis.

Tema a fost întețită și Ciolacu, care a afirmat că el nu a știut de această lege, el fiind președintele Camerei unde tocmai fusese adoptată tacit. Tema a scos-o din adormire pe Viorica Dăncilă, fost premier îndepărtat din fruntea PSD chiar de Ciolacu. Atacuri la adresa conducerii PSD au mai venit și de la Eugen Teodorovici, Codrin Ștefănescu și Daniel Căprar.

Citiți și:  Cutremur in PSD. Dancila face DEZVALUIRI fără perdea

Atacul pare a avea un scenariu și asta a atras reacția actualului Secretar General al PSD, Paul Stănescu. Acesta îi acuză pe Dăncilă, Teodorovici Ștefănescu și Căprar de destabilizare a partidului.

”Dragi colegi, văd că există niște colegi din PSD, Dăncilă, Teodorovici Ștefănescu și Căprar care vor să destabilizeze partidul și să ne facă rău. Și au ieșit public cu declarații sponsorizate pe Facebook exact în ziua în care a ieșit și Iohannis violent împotriva PSD. Nu mi se pare o întâmplare. Adversarul nostru este în exterior. Și trebuie să rămână așa. Din partea mea, Marcel are toată susținere. Și voi face și asta public”, se arată într-un comunicat intern al PSD.

Citiți și:  Cutremur in PSD. Dancila face DEZVALUIRI fără perdea

Reacția Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă însă nu este de acord cu aceste declarații. ”Eu cred că domnul Paul Stănescu nu trebuie să fie atașat unei persoane. Este secretarul general al PSD și trebuie să rămână loial obiectivelor și să aibă tăria să accepte atunci când sunt lucruri care pot afecta imaginea partidului.

Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi mustrat de președintele Iohannis, iar pe membrii PSD în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce nu au știut. Am ieșit în spațiul public pentru a apăra partidul. Am ieșit în spațiul public pentru a sancționa o greșeală și nu pentru a-i lua locul lui Marcel Ciolacu”, a declarat Viorica Dăncilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU