Cutremur pe scena politica. Se anunta RASCOALA in PSD


Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, îl atacă din nou pe actualul președinte interimar al partidului, Marcel Ciolacu, despre care spune că „s-a dovedit un președinte comod pentru liberali și un lider supus Palatului Cotroceni”, lucruri care ar fi supărat mai mulți colegi din partid. „Pentru Marcel Ciolacu s-a pornit un tăvălug care va crește”, scrie Viorica Dăncilă, pe Facebook, într-o postare în care susține că PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, în urma scandalului legat de proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc.

„Adoptarea tacită în Camera Deputaților a autonomiei Ținutului Secuiesc va afecta pe termen mai lung PSD. Adică cel puțin atât timp cât emblema acestui scandal – Marcel Ciolacu – se va afla în fruntea partidului. Din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru. Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis, iar pe membrii noștri de partid în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce n-au știut”, a scris Dăncilă.

Fostul premier vorbește despre nemulțumiri în partid și îl amenință pe Marcel Ciolacu că „s-a pornit un tăvălug”.

„Sunt sigură că mulți din PSD au gândit la fel ca mine pe acest subiect, chiar dacă acum n-au spus-o. Poate n-a fost momentul pentru ei. Dar pentru Marcel Ciolacu s-a pornit un tăvălug care va crește. În cele câteva luni de zile de când conduce interimar PSD, Marcel Ciolacu s-a dovedit un președinte comod pentru liberali și un lider supus Palatului Cotroceni, lucruri care au nemulțumit deja mulți colegi. Dar când peste toate se adaugă o problemă cât Ținutul Secuiesc de mare, lucrurile se agravează substanțial pentru partid. Mai ales într-un an electoral”, a mai scris aceasta.

Viorica Dăncilă susține că nu vrea să îi ia locul lui Marcel Ciolacu, însă ieșirile recente sunt pentru „a apăra partidul”.

Am ieșit deci în spațiul public ca să apăr partidul și nu pentru a-i lua locul lui Marcel Ciolacu. Miza nu e un fotoliu, ci situația PSD. (…) Marcel, eu am avut decența de a-mi da demisia după o înfrângere (onorabilă) la prezidențiale. Tu, din păcate, nu ai nici măcar curajul de a recunoaște că ai băgat PSD într-o criză”, își încheie Dăncilă mesajul.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Budica Stancu

    Nu am nimic de adaugat deoarece apreciez forte mult modul cum doamna Dancila se implica in apararea imaginii partidului ,pe fondul unei conduceri fara orizont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *