“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Dezbatere în spațiul public după ce un polițist se leagă un copil pe bicicletă – VIDEO

Leonid Doni.jpg.7e1653a8d4878aa14cc4f11d456d32e7

Un clip video postat pe rețelele de socializare a stârnit ample dezbateri cu privire la comportamentul unui polițist care a fost surprins în timp ce îl ceartă pe un copil aflat pe bicicletă.

Imaginile surprinse în clip arată cum polițistul devine aproape agresiv în conversația sa cu copilul și pare să-l certe pe tânăr pentru lipsa de atenție în timpul traversării străzii. În ciuda reacției aprinse a polițistului, prietenii copilului i-au sărit în apărare, cerându-i polițistului să-și tempereze tonul și să fie mai înțelegător.

Această situație a generat o serie de opinii împărțite în rândul publicului. Unii susțin că polițistul și-a făcut datoria și a intervenit în mod corespunzător pentru a preveni potențiale pericole pentru tânărul pe bicicletă. Aceștia consideră că polițistul a acționat pentru a asigura siguranța copilului și a altor participanți la trafic.

Pe de altă parte, unii criticămportamentul polițistului, susținând că acesta a abordat tânărul într-un mod brut și agresiv, folosind un limbaj neadecvat pentru o situație care putea fi rezolvată și cu mai multă empatie.

@primo.091 un polițist ceartă un copil biciclist pentru că este neatent pe stradă #românia #primo politist #biciclist #activist #coruptie #recuperareparola ♬ sonido original – Primo

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.