“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITIC

Deviaționismul Malefic al Omenirii Actuale – Pedofilie, Pedocidie, Tăiere Imprejur, Crime și Sacrificii Rituale, Trafic Mondial de Copii, de Sânge

358 00 2

PEDOFILIE, PEDOCIDIE, TĂIERE ÎMPREJUR, CRIME ȘI SACRIFICII RITUALE, TRAFIC MONDIAL DE COPII, DE SÂNGE, ORGANE ȘI PLACENTE OMENEȘTI, TRANSONANISM, TRANSUMANISM,
DEVIAȚIONISMUL MALEFIC AL OMENIRII ACTUALE

Sodomia, pornografia biblică, tăierea împre­­jur sunt cunoscute de mii de ani. Nu prea se știe însă că de la tăierea biblică împrejur, a penisului unora, s-a ajuns la tăierea planetară împrejur a creierului celorlalți! Unii sunt tăiați împrejur la penis, alții la creier, mai exact la spirit.

Ce înseamnă asta? Cele două tipuri de tăiere împrejur duc la tipuri ome­nești diferite, la diverse configurații psihice/somatice/spirituale, cu conse­­cințe pe toate planurile vieții: personal, familial, profesional, social-politic, econo­mic, reli­gios, național, juridic, situația prelungindu-se, după unii, chiar și după moarte, după mântuirea/nemântuirea în veșnicie.

Un fel de tăiere biblică împrejur, nu de ziua a opta, totuși a penisului, a devenit practică industrială în mater­nitățile americane, engleze, sud-coreene și din alte țări. Puțini știu în ce constă această tăiere împrejur, care sunt conse­cințele ei, pentru cel în cauză și familia lui, pentru copiii concepuți în aceste familii. Studiile și dările de seamă tematice sunt rare, puțin obiective, nu foarte complete, nici corecte, din punct de vedere științific, destinate nu să dezvăluie ceva, ci să ascundă altceva. Sublime, după unii, barbare, după alții, consecințele acestui ritual sunt puțin sau deloc cunoscute, inclusiv de actonii, spectatorii și organiza­torii sfintelor ceremonii respective: rabini, pastori, preoți ai diverselor confesiuni, chirurgi, medici, psiho­logi, psihiatri, educa­tori, formatori, asistenți sociali, instructori militari, gardieni-educatori din temnițele fără ziduri ale lagărului demo­crat de concentrare și dezumanizare, al azilului de umanoizi, care este sau riscă să devină planeta pământ.

Puțini cred că ar putea fi vorba de igienă personală, cum pretinde propa­ganda. În explicarea lui despre ce poate fi vorba, știința a ajuns la concluzia că tăierea împrejur a penisului înseamnă devierea omului de la destinul său, fabricarea unui gen de umanoid, idee care, de la caz la caz, se argumentează cu referințe biblice, talmudice, medicale, glandulare, istorice, propa­gandis­tice. În condițiile rituale prescrise, tăiatul împrejur rămâ­ne tăiat, indiferent că, ulterior se convertește la altă religie, se mută în altă țară, cu alt climat, adoptă diverse cetățenii etc. Rămânerea cu devierea somato-fiziologică și psi­hică rezultată din tăierea împrejur depășește penisul văduvit de prepuț, membrana interioară a acestuia fiind jupuită cu unghiile special pregătite și sfințite ale celui de al doilea, dintre cei trei moheli opera­tori.

Actualmente, printre semiții arabi, iudeo-jidani, diverși musulmani, săraci sau rătăciți cu duhul, mai ales în Statele Unite, s-a lansat industria recuperării prepuțului pierdut prin tăierea împrejur. Sinagoga și moscheea s-au declarat gata de controlul anual al absenței sfântului prepuț, cu repetarea tăierii împre­jur ori de câte ori este nevoie, inclusiv la o sută de ani.

Ce înseamnă asta? Când pierdem picioa­rele, mâinile, un organ esențial, o parte din creier, trăim așa până la moarte, fiecare rămânând cel care a fost. Nu la fel stau lucrurile cu cei al căror penis a fost tăiat împrejur în a opta zi de viață (mai exact între a opta și a douăzeci și noua zi de viață), pe durata primei pubertăți prin care trecem toți, bărbați sau femei.

Ce se petrece în ultimele trei săptămâni, din prima lună de viață a noului născut? Medicina, endocrinologia refuză studierea acestei probleme. De ce? Mister! Grație lucrărilor lui Jean Gautier, Jean du Chazaud, ale discipolilor și continuatorilor acestora, se știe că între a opta și a douăzeci și noua zi de viață are loc prima pubertate a omului, adică începutul configurării lui endocrino-glandulare, care va continua, precizându-se, cu ocazia următoarelor două pubertăți, cea de a treia fiind pubertatea definitivă. În contextul în care, prin educația sexuală, copiii sunt sugestionați, îndemnați încurajați și recompen­sați să își schimbe sexul, ori să dobândească unul în plus, chestiunea tăierilor rituale împrejur, de orice fel, merită întreaga noastră atenție, nu numai pe plan medicalo-demențial, religios sau al ziselor drepturi ale omului.

Citeste tot articolul pe INCORECT POLITIC

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.