DEMENTA DUSA LA EXTREM: Preot octogenar din Marea Britanie, îndrăgostit lulea de un român de 25: “Mi-e frică să nu-mi stea inima”

Povestea de iubire dintre un fost paroh din Marea Britanie, în vârstă de 80 de ani, și mult mai tânărul său iubit, un român de 25, face furori în presa internațională. Recent, clericul a declarat că abia așteaptă să aniverseze primul an de căsnicie, deși cei doi locuiesc la mii de kilometri distanță.

Publicații online precum Daily Mail, The Sun, The Mirror sau LAD Bible au relatat cu detalii picante noua etapă din viața cuplului pe cât de bizar, pe atât de interesant.

Philip Clements, un preot octogenar, susține că relația cu Florin Marin îl ține tânăr, în timp ce se pregătește pentru aniversarea primului an de la controversata nuntă, în luna aprilie.

Atât de mari sunt emoțiile, încât fostul paroh se teme că întâlnirea cu românul îi va face inima să stea pe loc.

“Să fim la kilometri distanță nu ne afectează deloc relația, vorbim zilnic pe Facebook și abia aștept să recuperăm timpul pierdut și să aflu ce a mai făcut la serviciu”, a mărturisit preotul.

“Nu suntem împreună zilnic și asta face ca totul să fie mai incitant. La propriu număr zilele până când îl voi revedea. Dar nu mă pot entuziasma prea tare pentru că mi-ar putea sta inima!”, a precizat el.

Cei doi au trecut și prin momente dificile, de-a lungul celor patru ani de relație. În primăvara anului 2018, parohul și-a vândut casa din Sandwich, Kent, pentru a cumpăra un apartament în București. Însă lucrurile nu au mers bine, iar după doar cinci luni povestea de iubire a luat sfârșit, deoarece Florin ar fi pierdut prea multe nopți prin cluburile din Capitală.

Devastat și fără casă, Philip Clements s-a întors în Regat, pentru a locui la un prieten, în timp ce Florin a început o altă relație, cu un potent om de afaceri spaniol.

Între timp, se pare, cei doi s-au împăcat, iar parohul susține că abia mai poate rezista la distanță.

“Florin e prima mea relație serioasă de când m-am retras din cler, sunt atât de îndrăgostit de el. El cel mai amuzant om, mă face să râd până când mă doar burta”, a declarat fostul preot.

“Râsul e un ingredient foarte important pentru căsnicia noastră. Florin e uimitor și arată foarte bine. Urăsc să nu fim împreună, dar am acceptat asta și acum suntem mai puternici în relație, chiar dacă nu locuim împreună”, a mai spus el.

Nici Florin nu s-a lăsat mai prejos cu laudele. “Unii oameni ar putea spune că nu avem multe în comun, la 55 de ani diferență, dar avem multe de împărțit și ne bucurăm unul ce compania celuilalt. Familia mea a acceptat mariajul și îl consideră uimitor pe Philip”, a mărturisit românul.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/