“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Declaratii EXPLOZIVE. Dragnea, INCENDIAR în faţa puşcăriei

Dragnea 1000x600 1

După ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a răspuns la mai multe întrebări pe care le-a primit din partea jurnaliștilor. Acesta a precizat dacă va mai intra în politică, subliniind că, acum, PSD este ”praf”.

Liviu Dragnea dinamitează PSD! Cuvinte dure la adresa partidului: M-au vândut
În fața Penitenciarului Rahova, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat dacă va mai intra în politică. Acesta a răspuns că se gândește la acest lucru dar că o va face în funcție dacă are pentru cine intra înapoi în politică.

”În privinţa intrării în politică. Voi intra doar dacă găsesc răspunsul la două întrebări. Dacă mai am cu cine şi pentru cine.”, spune Dragnea.

Mai mult decât atât, jurnaliștii au observat că fostul lider social-democrat a slăbit cât a stat în închisoare, Liviu Dragnea subliniind că sănătatea sa a fost grav afectată în acest timp. În ceea ce privește locul de muncă, el a spus că va munci la firma fiului său.

PSD, măcelărit de Liviu Dragnea
Liviu Dragnea nu s-a ferit să spună că PSD-ul de acum este ”fără personalitate, făcut praf.” Acesta a mai spus că foștii săi colegi de partid l-au vândut și că partidul este condus, în prezent, de SRI.

”PSD nu mai e partid. PSD nu mai e condus. Lor li se dă voie doar să vorbească la meteo. Sunt conduşi de SRI.”, spune Liviu Dragnea.

Fostul lider al partidului a mai spus că mulțumită lui Dumnezeu a reușit să iasă din închisoare.

”Încă mai e speranţă. Încă nu e prea târziu pentru ţara asta. Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies sănătos din puşcărie.”, spune el.

Liviu Dragnea a mai spus, referitor la dosar, că faptele sunt inexistente și că dosarul este, de fapt, o rușine. El mai spune că DNA ar trebui să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara.

În ceea ce privește lucrurile care i-au lipsit cel mai mult, Dragnea a spus că iubita sa, Irina, și copiii.

”Faptele mele sunt inexistente. Dosarul ăla e o ruşine. DNA să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. asta să facă DNA-ul. Copiii şi Irina mi-au lipsit cel mai mult. Libertatea a fost cel mai de preţ lucru.”, a declarat Dragnea.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.