“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

CUTREMUR resimtit de una dintre cele mai mari BANCI din ROMANIA – Iata ce s-a intamplat

bancomat 10480800

Grupul bancar Societe Generale a fost amendat cu cinci milioane de euro (5,8 milioane de dolari), din cauza neglijenţelor în adoptarea măsurilor pentru prevenirea spălării de bani care ar putea finanţa terorismul, după cum a anunţat Autoritatea de reglementare financiară din Franţa (ACPR).

Amenda vine în urma verificărilor regulate efectuate de ACPR în 2015, în urma cărora au fost constatate neglijenţele băncii, au precizat autorităţile franceze, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Societe Generale a prezentat cu întârziere informaţii către Tracfin, organismul înfiinţat de Ministerul Economiei pentru a urmări parcursul banilor care ar putea fi folosiţi pentru finanţarea terorismului.

În plus, banca nu a prezentat date despre unele operaţiuni care ar fi trebuit aduse la cunoştinţa Tracfin şi acestea au reprezentat neglijenţe semnificative, ţinând cont de mărimea băncii, a explicat Autoritatea de reglementare financiară din Franţa.

Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare, are 154.000 de angajaţi şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume. În România, BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă după totalul activelor.

VEZI SI: ANUNTUL care ii DARAMA pe romani – Banca Națională a tras ALARMA!

VEZI SI: O IMPORTANTA BANCA DIN ROMANIA PLEACA! CE SE VA INTAMPLA CU CLIENTII

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.