Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERALNOUTATI

De ce va fi arestat Mugur Isărescu

Mugur-Isarescu-arestat-puscarie-abuz-coruptie-BNR

Deși este protejat internațional de către marile puteri ce au mari interese în România, Mugur Isărescu va fi acuzat de abuz în serviciu şi instigarea la fals și va fi arestat în cursul anului 2016, conform mai multor surse printre care se numără și jurnalistul Radu Moraru. Primul pas a fost făcut în luna aprilie 2015, când Agenția Naționala de Integritate a verificat averea guvernatorului BNR.

Banca Națională a României protejează băncile private în loc să protejeze cetățenii români. Băncile străine din România au avut profituri uriașe în ultimii ani, protejate de Mugur Isărescu și supușii lui de la BNR, creându-se o adevărată mafie bancară cu legături în lumea politică și în cea interlopă.

După adoptarea proiectului de lege care permite unei persoane care s-a împrumutat la bancă și nu mai poate plăti datoria să treacă în proprietatea băncii imobilului ipotecat în Camera Deputaților, bancherii au sărit ca arși și s-au apucat să arunce bani slugilor din media pentru a creea adevărate campanii de manipulare împotriva legii menționate.

Folosind cuvinte precum „îngrijorare”, „consecințe extreme” și „impact negativ”, trompetele lui Isărescu încercă să agite spiritele în favoarea bancherilor, sperând ca românii să se sperie și să se opună promulgării acestei legi care i-ar scăpa de datorii și ar lua băncilor dreptul de a-i urmări până la sfârșitul vieții lor, a copiilor și nepoților lor. 

Pe anumite căi, bancherii, în frunte cu Isărescu, recurg chiar și la intimidarea președintelui Klaus Iohannis, pentru ca acesta să nu promulge această lege, potrivit căreia o persoană care s-a împrumutat la bancă și nu mai poate plăti datoria poate să treacă în proprietatea băncii imobilului ipotecat, banca nemaiputându-se îndrepta către alte bunuri sau venituri.

Anchetele jurnalistice au demonstrat, de-a lungul anilor, că băncile vând creditele clienților pe nimic (10%, 5% din valoare, uneori chiar mai puțin) unor firme care urmează să îi execute pe clienți precum niște cămătari ordinari, cerându-le acestora sume mai mari decât cele pe care le datorau băncilor. Clienții de bună credință intră astfel în imposibilitatea de a mai plăti enorma sumă pe parcursul vieții, datoriile fiind moștenite de soții/soțiile și copiii acestora, ce rămân sclavi ai firmelor-cămătar, moștenite la rândul lor de către copiii parveniți ai infractorilor de azi.

Aceste firme-cămătar sunt conduse de cadre din serviciile secrete (cei mai mulți având legături cu fosta securitate ceaușistă), cu sprijinul politicienilor și al legiuitorilor, munca de recuperare fiind făcută de persoane cu legături în lumea interlopă. Băncile au numeroase avantaje ca urmare a vânzării creditelor clienților ce nu mai pot plăti ratele, îmbogățindu-i pe cei ce dețin puterea de stat.

BNR și-a făcut în acest an, pentru a mai da locuri de muncă unor parveniți, un comitet de supraveghere macro-prudenţială. Când zeci de mii de „împrumutați” au făcut adrese către BNR,acest comitet nu a dat nici măcar un răspuns sau o îndrumare care să ajute pe cineva să-și rezolve problemele cu vreo bancă. Abia după apariția legii menționate au prins glas toți acești îmbuibați care simt că vor pierde sume mari de bani, sume cu care își întrețin copiii de-bani-gata și amantele.

Cea mai mare greșeală făcută de Mugur Isărescu a fost că s-a poziționat împotriva a milioane de români care credeau că BNR este instituția care veghează ca ei să nu fie abuzați de către bănci.

Mugur Isărescu a fost numit în fruntea Băncii Naţionale în septembrie 1990. De 25 de ani, acest personaj sinistru a tăcut la fiecare lovitură dată cetățenilor acestei țări de către cei mai corupți dintre oameni. S-au devalizat și s-au jefuit sute de bănci, iar el a tăcut și a încasat beneficii. Și a deschis larg gura de fiecare dată când interesele acestor corupți au cerut-o, folosindu-se de limba de lemn a sistemului monetar pentru a manipula opiniile conaționalilor lui, cei pe care nu dă doi bani. Acum, Isărescu nu face altceva decât să lupte împotriva românilor, pentru că e un nemernic obraznic.

Din cauza lui Mugur Isărescu și a slugilor lui din presă, slugi care acum urlă împotriva legii recent adoptate, publicul român nu are o minimă educație financiară astfel încât să nu se poată apăra de capcanele întinse de bancherii lacomi. Din cauza lui Isărescu populația a fost expusă 25 de ani la cele mai mari abuzuri din partea băncilor și, cu acordul lor, din partea acelor firme-cămătar.

O mare parte a celor ce s-au împrumutat nu doar că și-au pierdut casele, mașinile și proprietățile ci, pe deasupra, au ajuns să fie hărțuiți, șantajați și chiar agresați fizic și psihic la un nivel atât de insuportabil încât s-au sinucisAlte persoane au recurs la a-și vinde organele pentru a plăti niște datorii fictive. Isărescu și șleahta lui de nenorociți au pe mâini sângele acestor victime și vor plăti!

Conform ziarului Adevărul, în anul 1971 Isărescu termina Facultatea de Comerț Exterior din cadrul ASE. Facultatea de Comerț Exterior era, înainte de 1989, una din pepinierele din care Securitatea îi racola pe cei mai capabili absolvenți pentru a-i transforma în ofițeri ce acționau ca agenți de comerț exterior. După 1990, majoritatea acestor agenți au devenit mari oameni de afaceri. Miliardarul Ioan Niculae și mogulul Dan Voiculescu, foști absolvenți de comerț exterior, sunt numai două exemple. După absolvirea facultății, Isărescu a fost încadrat ca cercetător la Institutul de Economie Mondială din București, care se afla în subordinea Ministerului de Comerț Exterior. Așadar, sub o formă sau alta, Mugur Isărescu a fost securist. Institutul de Economie Mondială a fost înființat în 1967 și s-a numit, inițial, Institutul pentru Studierea Conjuncturii Economice Internationale, avându-l printre șefi pe Gheorghe Marcu, general în Direcţia de Informaţii Externe (DIE).

Imediat după lovitura de stat din 1989, Mugur Isărescu fost trimis în Statele Unite ale Americii ca reprezentant comercial al ambasadei române. Despre această perioadă, guvernatorul BNR a făcut o declaraţie interesantă: „În martie 1990 am plecat la Washington. M-am dus la Washington cu gândul că foarte curând vom avea nevoie de Fondul Monetar Internaţionl (FMI), mă gândeam la un an sau doi, dar s-a întâmplat ca acest lucru să fie mult mai rapid. România şi-a pierdut rezerva pe care o moştenise de la vechiul regim în numai şase luni şi în iulie am fost chemat înapoi să preiau Banca Naţională”.

Isărescu a devenit guvernatorul BNR în septembrie 1990. În acei ani a negociat mai multe acorduri cu Fondul Monetar Internaţional, iar în 1991 a primit misiunea de a dezlega misterul conturilor secrete deţinute de Ceauşescu. A condus comisia guvernamentală care s-a ocupat cu această problemă, însă rezultatele au fost destul de neclare. Unul dintre cei audiaţi de comisie a fost chiar Dan Voiculescu, fost coleg de facultate cu Mugur Isărescu.

În 1993, Mugur Isărescu a devenit membru al clubului de la Roma, apoi membru al Comisiei Trilaterale. Clubul de la Roma este o organizaţie înfiinţată în 1968 de către industriaşul italianAurelio Peccei şi care, în 1973, propunea un plan de împărţire a lumii în zece regiuni socio-economice. Comisia Trilaterală este o organizaţie particulară fondată în 1973 din iniţiativa bancherului american , fiind un organism care influenţează din umbră cele mai importante decizii din politica internaţională. Printre membrii Comisiei Trilaterale se numără Prinţul Charles, Jose Manuel Barroso, Bill Clinton şi Tony Blair. Mugur Isărescu şi Mihai Tănăsescu sunt singurii români care fac parte din această organizaţie. În 2010, membrii europeni ai Comisiei Trilaterale s-au întâlnit chiar la Bucureşti. (sursa: nedreptate.net)

VEZI SI: ROMANII UMILITI IN ULTIMUL HAL de o VACA! Ministrul FInantelor: “In alte tari, saracii lucreaza si pentru doi lei” Explicatia pentru necresterea salariului minim

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

7 comentarii

  1. Dacă este adevărat ce ați prezentat , este cel mai mare excroc financiar care merită pedeapsă pe veata.

  2. il cunosc pe fiul lui, era student prin Mincu la interior, un lenes arogant care nu trecea pe la scoala decat sa ne intrebe cine sta in locul lui la examene…noi aveam schita de schita iar el freca menta… salut, Costin ! ce mai faci ? :D

  3. Este destul cît s a spus în acest articol și cele două comentarii . nu știu cum se procedează cu cei care sîntem falimentați și am reușit să dăm doar jmătate din sumă împrumutată . acum sîntem dați pe mîna unor recuperatori de prin Grecia cu sediu în rRomânia , cînd m am uitat la deciziileluate de ei pprintr-o hotărîre judecătorească unde nici nu am fost chemat deoarece nu era în orașul meu . mirare cea mai mare a fost că era semnătura președintelui româniei care ajută hoții să jefuiască poporul roman . era acceptul președinției . cine este în temă rog să mi dea o îndrumare . tre să es la pensie și nu știu dacă o să iau mai mult de 700 lei pe lună iar 33% te să meargă la ei .

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.