Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMIC

Cutremur la două bănci cu afaceri uriașe în România! Acuzații penale explozive. Sute de miliarde de euro sunt la mijloc

rrr2

ING și Raiffeisen au fost ținta unor articole care fac referire la implicarea lor într-o rețea de spălare de bani, prin care au trecut sute de miliarde de euro, care ar fi provenit din Rusia.

Acțiunile a două bănci olandeze, ING și ABN Amro, precum şi titlurile grupului bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI), au scăzut marți din cauza articolelor care le incriminează.

Reţeaua internaţională de jurnalişti de investigaţie OCCRP a scos la iveală informații bombă despre tranzacţii în valoare de peste 470 miliarde de dolari, care ar fi fost trimise prin intermediul a 1,3 milioane transferuri bancare de la 233.000 de companii.

În acest caz, procurorii anti-corupție din Austria au demarat o anchetă și analizează acuzațiile de spălare de bani.

Grupul bancar Raiffeisen Bank International, ale cărui acţiuni înregistrau o scădere de 13,9% în jurul orei 13:50 GMT, a precizat că “nu are informaţii referitoare la o plângere împotriva sa vizând spălarea de bani. RBI ia în serios acuzaţiile din media şi deruleză o anchetă internă”, potrivit unui comunicat de presă a instituției financiare, informează Agerpres.ro.

În Olanda, revista Groene Amsterdammer, parte a reţelei OCCRP, susţine că băncile olandeze ING, ABN Amro şi Rabobank au facilitat tranzacţii incorecte în valoare de mai multe sute de milioane de euro. În jurul orei 13:50 GMT acţiunile ABN Amro înregistrau o scădere de 1,9% iar titlurile ING era în scădere cu 2,8%.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.