“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Cronica unor violențe anunțate, „pas cu pas” se respectă scenariul autorilor Iohannis & SRI

Manipulare grosolană: „Mitingul diasporei”, pretext pentru declanşarea Operaţiunii „Colectiv 2”

femeia jandarm linsata 1

La această oră, avem deja toate semnele care arată că aşa-zisul „miting al diasporei” a fost de la început o imensă manipulare pentru a ascunde o acţiune mult mai complicată, gîndită în aceleaşi laboratoare ale profesioniştilor. Escaladarea violenţelor a început la ora 16.30, cînd în Piaţa Victoriei erau doar cîteva sute de oameni. Acela a fost semnalul declanşării unei adevărate operaţiuni al cărei scenariu era binecunoscut de forţele oculte aflate în spatele acestui miting, pregătit cu minuţiozitate de cîteva luni.

Între acţiunile de manipulare a opiniei publice, este şi întreţinerea unei strări tensionate în întreaga ţară, astfel încît desfăşurarea evenimentelor să aibă un impact cît mai mare. Astfel, pe tot parcursul serii, postul Digi24 afişa pe ecran numărul de protestatari prezent în marile oraşe. Iată informaţia derulată în buclă despre Craiova: ora 22:06 – „Protestatari – 1.000”.

Cu doar 15 minute înainte, adică la ora 21:51, am realizat o captură de pe webcamera instalată chiar în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, care transmite nonstop imagini din acest loc. Pe imagine se vede foarte clar că prin Piaţa goală sînt doar cîţiva trecători care nu au nici o legătură cu vreun miting (clik pe imagini pentru mărire!):

foto 1

La această dezinformare evidentă, se adaugă şi celelalte manipulări din zilele precedente, cînd pe reţele de socializare circulau informaţii false despre blocajul din Vama Nădlac, deşi imagininile erau din Beijing! Din fericire, imediat după postarea mincinoasă a lui Matei Mircea, preşedintele „Partidului Violet DD”, a venit demontarea minciunii de către Utică Marian şi astfel toată lumea a aflat că imaginea este din China.

Nici nu este nevoie de vreo analiză sofisticată, căci aveţi mai sus cele două imagini, iar cerculeţele arată că pur şi simplu imaginea a fost luată de pe un site care arată aglomeraţia din vama chinezească şi postată ca şi cum ar fi din Vama Nădlac! Valul acesta continuu de manipulări spune multe despre faptul că „Mitingul diasporei” a fost doar un pretext menit să amplifice o acţiune pe care forţele oculte au pus-o la cale pentru obţinerea unui efect menit să genereze un fel de „Colectiv 2”!

Bomboana pe colivă a pus-o însă chiar preşedintele Klaus Iohannis, cu postarea sa pe Facebook: 

Klaus Iohannis

Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!

Toată lumea a văzut scena îngrozitoare în care doi jandarmi au fost puşi la pămînt de un grup de huligani şi bătuţi într-un mod bestial. Unul dintre ei era o femeie jandarm, aflată acum în spital posibil cu coloana vertebrală ruptă! La numai cîteva minute, a venit şi Comunicatul lui Klaus Iohannis, în care a condamnat „intervenţia brutală a jandarmeriei”!

Toate aceste lucruri nu sînt decît cîteva semne care arată că aşa-zisul miting al diasporei nu a fost decît pretextul unei operaţiuni care nu s-a încheiat, ci abia a început. Cineva se pare că are de dus la capăt un scenariu înfiorător. În aceste condiţii, trebuie să ne amintim ce spusese acum cîteva zile acelaşi Klaus Iohannis la Consiliul Naţional PNL: „Există soluții. Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții. PNL este un partid puternic și nu este singur! Nu sunteți singuri! Aveți lângă voi milioane de români, alte partide în opoziție bine intenționate, societatea civilă. Toamna aceasta și anul viitor trebuie să reprezinte revenirea la normalitate în România!”

Se pare că această acţiune descrisă de preşedintele României deja a început odată cu „mitingul diasporei”, în care au fost atraşi mulţi oameni de bună credinţă pentru a fi folosiţi ca masă de manevră, în timp ce huliganii îşi făceau treaba de care ceilalţi nu aveau habar!

Mare atenţie la ce se va întîmpla în zilele următoare! – Autor: Ion Spanu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.