“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Criminalul din Onești, declaratii ULUITOARE. Detalii de ULTIMA ORA

imagini negociere onesti doi ostatici legati tinuti balcon 697063 e1614631604158

Apar noi detalii în dosarul lui Gheorghe Moroșan. Este vorba despre criminalul de la Onești. Bărbatul acuză autoritățile de o înscenare a crimei.

În urmă cu un an, la începutul lunii martie, doi muncitori care efectuau lucrări de renovare într-un apartament din Onești au fost luați ostatici de Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuinței. Timp de cinci ore, atât cât i-a ținut prizonieri pe cei doi muncitori, el a cerut să discute cu ministrul Justiției și cu cel al Internelor. Criminalul i-a transmis soției să ia legătura cu o televiziune locală și să transmită live pe Facebook.

Bărbatul a intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să îi smulgă cuțitul răpitorului. Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat pe cei doi bărbați, care ulterior au murit.

La mai bine de un an, criminalul vine cu noi acuzații îndreptate către autoritățile statului. Mai exact, Gheorghe Moroșan acuză poliția că totul a fost o înscenare și că ai er fi vinovați de moartea celor doi bărbați.

Noi detalii în cazul dublei crime de la Onești
Cu alte cuvinte, Gheorghe Moroșan nu recunoaște crimele. Mai mult decât atât, bărbatul susține că polițiștii ar fi confundat victimele cu agresorii: „Moroșan a dat declarații halucinante și acuză o înscenare din partea poliției, cum că polițiștii ar fi vinovați de moarte victimelor, fiindcă i-ar fi confundat cu agresorii, iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie. Nu recunoaște crimele”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, acesta a solicitat că bărbatul să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Totuși, prounțarea urmează să fie dată abia peste două săptămâni: „Am solicitat ca Moroșan să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea de 30 de ani pentru Moroșan și 13 ani pentru Aurelea Moroșan, soția acestuia. Pronunțarea urmează a fi dată peste două săptămâni ”, a mai spus avocatul Cuculis, potrivit Cancan.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.